Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 258 (8175)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Apreciere

Scrisoare de apreciere trimisă de Președintele României, Klaus Werner Iohannis, Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele României, Klaus Werner Iohannis, a felicitat luni, 31 octombrie, Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din municipiul Rădăuți, cu ocazia împlinirii celor 150 de ani de existență. Reproducem mai jos textul scrisorii de felicitare adresate unității de învățământ din Rădăuți:

 

 

”Domnului Prof. Dr. Adrian Nicolae Puiu

Directorul Colegiului Național <Eudoxiu Hurmuzachi> Rădăuți

                                                             București, octombrie 2022

 

Stimate domnule director,

 

Vă rog să primiți expresia aprecierii mele pentru întreaga comunitate școlară a Colegiului Național <Eudoxiu Hurmuzachi> Rădăuți. Școala pe care echipa dumneavoastră managerială o conduce cu profesionalism are un nume important și drag românilor, care-i îndeamnă, deopotrivă, pe elevi, profesori și părinți la respectarea valorilor esențiale care au stat la baza reformării societății românești.

Eudoxiu Hurmuzachi a lăsat urmașilor o moștenire culturală remarcabilă, iar mesajele sale peste ani pare că au însoțit, în dezvoltarea sa, școala de elită care își deschidea porțile la 1872, Colegiul Național de astăzi.

În contextul sărbătoririi celor 150 de ani de existență a școlii, le mulțumesc tuturor celor implicați pentru efortul depus de-a lungul activității și pentru contribuția avută la creșterea renumelui învățământului bucovinean, și nu numai.

Vă încurajez să continuați cu aceeași pasiune și perseverență, cu încredere și cu dăruire, pentru că România Educată are nevoie de oameni cu vocație, care, prin activitatea lor, contribuie la asigurarea unui învățământ de calitate pentru toți elevii.

Domnule director, contribuția pe care o aveți în viața generațiilor de elevi care vă trec pragul, a comunității bucovinene și a societății românești, în ansamblul său, este remarcabilă.

Vă doresc să aveți în continuare rezultate școlare deosebite, putere de muncă, parteneri de nădejde în proiectele dumneavoastră, inspirație și creativitate.

La mulți ani Colegiului Național <Eudoxiu Hurmuzachi> Rădăuți!

 

Klaus Werner Iohannis

Președintele României”

 

Mesajul Ministrului Educației la aniversarea a 150 de ani a Colegiului „Eudoxiu Hurmuzachi”

Și ministrul Educației, Ligia Deca, a trimis un mesaj Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, cu prilejul împlinirii a 150 de ani de la înființare.
Mesajul acesteia a fost comunicat de prof. Grigore Bocanci, inspector școlar general, în cadrul manifestării omagiale „Repere de performanță academică și culturală care au marcat existența Colegiului Național <Eudoxiu Hurmuzachi>”.

„Vă mulțumim pentru invitația de a vă fi alături cu prilejul acestei sărbători care marchează un moment istoric - 150 de ani de tradiție și excelență în educație a Colegiului Național <Eudoxiu Hurmuzachi> Rădăuți, o evocare a contribuției valoroase pe care această unitate de învățământ continuă să o aducă în comunitate. Ministerul Educației va încuraja întotdeauna acțiunile meritorii ale celor aflați în slujba sistemului de învățământ, care aduc cinste meseriei de profesor. Așadar, am deosebita onoare de a vă adresa sincere felicitări pentru performanțele cadrelor didactice și elevilor dumneavoastră, care contribuie la creșterea calității învățământului din Bucovina.

    Domnule director,

Aș vrea să vă transmit pe această cale felicitările mele pentru modul în care transmiteți mai departe tradițiile acestei școli și pentru grija de a menține la standarde ridicate prestigiul Colegiului Național <Eudoxiu Hurmuzachi> din Rădăuți. Vă asigur de întreaga mea considerație și de tot sprijinul Ministerului Educației în activitatea dumneavoastră.
Profit de această ocazie pentru a exprima încă o dată preţuirea şi respectul meu pentru efortul creator al atâtor generații de profesori dedicați și absolvenți de excepție, care aduc cinste colegiului. Fie ca în anii ce urmează să continuați să vă formați elevii cu tot atâta dăruire, inspirație și putere de muncă, iar proiectele dumneavoastră educaționale să inspire întreaga comunitate!”, se arată în mesajul ministrului de resort.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scrisoare de apreciere trimisă de Președintele României, Klaus Werner Iohannis, Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți.
 Vizualizări articol: 900 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Scrisoare de apreciere trimisă de Președintele României, Klaus Werner Iohannis, Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei