Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 256 (8173)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Droguri aruncate pe jos când polițiștii au descins la o petrecere care avea loc în Burdujeni

Luni, 31 Octombrie 2022 (16:47:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai multe echipaje de poliție au descins, în noaptea de 29 spre 30 octombrie, la o hală din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, în zona fostului IRIC, unde au existat date și informații că are loc o petrecere clandestină, cu specific de Halloween.

Informațiile anterioare ale polițiștilor de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava erau că sunt tineri care consumă droguri în acel loc.

La descindere au participat polițiști de la mai multe structuri și luptători de la Serviciul de Acțiuni Speciale. 

 

·       Petrecăreții au aruncat pe jos joint-uri și pliculețe cu praf alb 

 

Polițiștii au ajuns la fața locului în timpul petrecerii la care se aflau în jur de 60-70 de tineri și au început să-i legitimeze și să facă control corporal și al bagajelor. În scurt timp, în hală, pe jos, au fost găsite mai multe bunuri și substanțe, canabis și un praf alb, care ar putea fi din categoria drogurilor de mare risc.    

”În interiorul halei respective au fost identificate mai multe bunuri și substanțe susceptibile a face parte din categoria substanțelor interzise și cu efect psihotrop sau psihoactiv, aruncate pe jos în diferite locuri, printre care un pachet de țigări în care se aflau 3 (trei) țigarete confecționate artizanal (joint-uri), mai multe împachetări de staniol care conțineau o substanță pulverulentă, de culoare albă, un pliculeț din material plastic, care conținea o substanță pulverulentă, de culoare albă, precum și 2 grindere și mai multe fragmente vegetale de culoare verde, suspecte a fi canabis”, au transmis polițiștii într-un comunicat de presă,

Toate aceste substanțe urmează a fi analizate de către specialiști din cadrul Laboratorului de Analiză și Profil al Drogurilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași.

Au fost deschise din oficiu două dosare penale în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de „trafic de droguri de risc și mare risc” și „deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu, fără drept”. Având în vedere îmbulzeala și faptul că substanțele au fost aruncate pe jos, identificarea celor care aveau droguri asupra lor se anunță a fi complicată.

 

·       Petrecere clandestină. Amenzi mari date de polițiști și pompieri, pe mai multe categorii de nereguli  

 

Polițiștii au mai constatat că petrecerea nu avea vreo formă de organizare legală. În acea hală nu este deschisă vreo unitate precum bar sau club.   

Organizatorul petrecerii și administratorul au fost sancționați cu amendă în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea obligațiilor privind aparatele de marcat electronice fiscale.

Totodată, polițiștii Serviciului Ordine Publică au dat și ei două amenzi pentru nerespectarea prevederii Legii 333/2003 privind paza bunurilor și obiectivelor.

”Evenimentul a fost întrerupt, iar localul închis, toți participanții părăsind zona, după ce au fost legitimați și controlați de polițiști.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale, identificării și tragerii la răspundere penală a tuturor participanților”, a transmis comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

La fața locului au ajuns și pompieri de la ISU Suceava, care au aplicat și ei o amendă, de 10.000 de lei, pentru că hala nu era autorizată în vreun fel pe linia securității împotriva incendiilor.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Droguri aruncate pe jos când polițiștii au descins la o petrecere care avea loc în Burdujeni.
 Vizualizări articol: 2827 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Droguri aruncate pe jos când polițiștii au descins la o petrecere care avea loc în Burdujeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei