Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 256 (8173)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PRO SĂNĂTATE

Limbajul nonverbal la Elon Musk, Justine Wilson și Talulah Riley

Ce analizăm:

Elon Musk și scriitoarea Justine Wilson s-au întâlnit la sfârșitul anilor 90 la Universitatea din Ontario, Canada. Cei doi au împreună cinci copii, o pereche de gemeni și tripleți. Căsnicia lor a durat opt ani. În anul în care s-a despărțit de fosta soție, Musk a întâlnit-o pe Talulah Riley. Musk și Talulah s-au căsătorit în anul 2010. Au fost căsătoriți patru ani, au divorțat, apoi s-au căsătorit din nou. În anul 2013 au decis să se căsătorească din nou, iar în cele din urmă au divorțat în anul 2016.

Fotografia 1: Justine Wilson ne transmite prin poziționarea palmei ei stângi că ar vrea să se asigure că păstrează pe talie mâna lui Elon Musk. De obicei această poziționare a palmei este realizată de persoane ce sunt nesigure pe relație, pe durabilitatea ei și ar dori cu orice preț să o mențină. Vedem un Elon Musk destul de relaxat și sigur pe el și pe relație - analizăm poziționarea trunchiului și a brațului drept.

Fotografia 2: Talulah Riley ne arată că inima ei aparține lui Elon Musk. Brațul lui stâng, poziția palmei pe talia ei, orientarea picioarelor la amândoi ne transmit acest lucru. O relație de iubire în care ea a dăruit totul. Elon Musk ne arată că este sigur pe relație, pe sentimentele ei și că nu este tot atât de implicat – analizăm orientarea brațului lui drept, poziționarea trunchiului.

Concluzie: Cele două relații sunt armonioase în plan intim – analizăm poziționarea bazinului la cei doi în fotografiile 1 și 2. Atunci însă când unul dintre parteneri este foarte implicat afectiv și arată în mod vizibil asta, există riscul ca celălalt să se relaxeze, să devină prea sigur pe relație. Această discrepanță în planul dăruirii sentimentelor și implicării de cele mai multe ori nu are un impact pozitiv asupra relației de cuplu.

 

Psiholog Mihai Moisoiu

Tel. 0753937223

www.mihaimoisoiu.ro

E-mail: mmmoisoiu@gmail.com

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Limbajul nonverbal la Elon Musk, Justine Wilson și Talulah Riley.
 Vizualizări articol: 12644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 29 voturi
Limbajul nonverbal la Elon Musk, Justine Wilson și Talulah Riley5.0529

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei