Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 256 (8173)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

O selecționată a Bucovinei, cu suceveni și humoreni, a jucat un amical cu Moldova

Luni, 31 Octombrie 2022 (15:16:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O selecționată a Bucovinei, care a avut în componență jucători de la CSM Bucovina Suceava și RC Gura Humorului, s-a deplasat la finele săptămânii trecute în Republica Moldova, unde a onorat invitația de a juca un meci amical cu echipa națională a fraților de peste Prut.

Sucevenii și humorenii au încropit un lot format din foarte mulți tineri, dar și câțiva veterani.

În prima repriză, selecționata Bucovinei a jucat în echipamentul RC Gura Humorului, în timp ce în a doua, în tricourile CSM Bucovina Suceava.

Bine pregătiți și motivați, aflați în plină campanie de meciuri oficiale, moldovenii au jucat cu un plus de viteză și au învins categoric, scor 69-10.

Scorul a contat evident mai puțin în acest meci.

Echipele locale au profitat de faptul că au avut etapă de pauză în campionat și au acceptat onoranta invitație a Federației de Rugby din Republica Moldova.

Pe lângă meciul cu o selecționată națională, această participare comună a celor două echipe locale – RC Gura Humorului și CSM Bucovina Suceava - poate fi și un punct de plecare pentru o colaborare mai strânsă a celor două cluburi.

Ștefăniță Rusu, manager și jucător la RC Gura Humorului, a subliniat că atmosfera generală în această deplasare a fost excelentă și că se poartă discuții pentru ca cele două cluburi să colaboreze mai strâns și la seniori. Discuțiile sunt însă deocamdată la modul general, iar pentru un proiect serios trebuie și un plan serios, făcut pe îndelete și care să țină cont de toate detaliile, mai ales că este vorba de un club cu finanțare publică, respectiv de o echipă finanțată exclusiv de mediul privat. 

Mai trebuie spus că la juniori există deja o colaborare fructuoasă, echipa LPS Suceava U 18, care luptă acum pentru medalii în campionatul național, având în componenţă și sportivi de la CS Gura Humorului.

La seniori, CSM Bucovina Suceava și RC Gura Humorului au jucat separat în ultimii ani, iar rezultatele nu au fost prea bune, echipele terminând campionatele în a doua parte a clasamentelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O selecționată a Bucovinei, cu suceveni și humoreni, a jucat un amical cu Moldova.
 Vizualizări articol: 760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O selecționată a Bucovinei, cu suceveni și humoreni, a jucat un amical cu Moldova5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei