Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 256 (8173)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Clasamentul ca un cașcaval

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am trecut așadar de jumătatea sezonului regulat, odată cu această primă etapă a returului, jucată în weekend. Dar sunt găuri în clasament ca într-un cașcaval. Nu toate echipele au numărul de jocuri pe care ar trebui să-l aibă, astfel încât ierarhia și-a pierdut relevanța de ceva timp. Parcă ne-am întors în perioada pandemiei, cu multitudinea ei de jocuri amânate. De data asta, Liga a avut intenții bune, să ajute echipele românești să acceadă și apoi să ducă Liga Conferinței. CSU Craiova a beneficiat de un meci amânat, dar asta nu i-a ajutat pe olteni să ajungă în grupe, în timp ce CFR și FCSB au profitat de două astfel de răgazuri. Unul a fost chiar derby-ul dintre ele, campioana en titre cu vicecampioana. A fost bine sau rău? Eu zic că amestecat, dar dacă aș fi pus să optez, aș înclina spre a doua variantă. Asta pentru că FCSB a transformat totul într-o farsă. De fapt, Becali, că el e tartorul. Astfel, pipereanul a ajuns să desconsidere competiția europeană pentru care organizatorul îi făcuse concesii. Vă propun un scenariu hilar, dar perfect becalian: la anul să ceară amânarea meciurilor europene ca să poată face față în campionat! De fapt, cam ăsta ar trebui să fie răspunsul celor de la Ligă, la anul, în cazul în care FCSB ar mai îndrăzni să facă solicitări de amânare a meciurilor la intern. Adică acceptăm bulversarea întregului sezon de toamnă ca să joace FCSB cu rezervele în Europa și să ia 10-0 de la o echipă oarecare?! A nu se înțelege că echipele celelalte ar trebui favorizate. Nu, fiecare să-și asume parcursul dublu. Că de-aia avem sistemul ăsta cu play-off, care avantajează taman echipele cu randament aproximativ în prima parte a sezonului!

Dincolo de toate astea, Farul își vede de treabă și pleacă de la a doua echipă a Băniei cu toate punctele, după un meci în care și Hagi a recunoscut că echipa sa a luat prea mult. Să nu uităm că singura înfrângere a liderului venise tot pe Oblemenco, iar fotbalul este un mediu propice pentru astfel de superstiții. De remarcat că Hagi a avut curaj să debuteze la un astfel de meci, cu final încins, un puști de nici 15 ani, pe numele său Stoian! Și să vedem cum va crește în continuare, căci predecesorul Enes Ali pare să nu fi absorbit presiunea pusă pe el de tot ce înseamnă industria din fotbal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clasamentul ca un cașcaval.
 Vizualizări articol: 648 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Clasamentul ca un cașcaval5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei