Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 256 (8173)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Echipa națională Under 15 a României, antrenată de Valerică Gherasim, a devenit campioană balcanică la lupte greco-romane

Luni, 31 Octombrie 2022 (15:32:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

România a dominat Campionatele Balcanice de lupte pentru juniori găzduite recent de Sala Polivalentă din București, izbutind să se claseze pe prima poziție în ierarhia pe echipe la toate cele trei stiluri: lupte greco-romane, lupte libere și lupte feminin.

Printre cei care și-au adus din plin contribuția la aceste performanțe se află și suceveanul Valerică Gherasim, care de patru ani îndeplinește funcția de antrenor principal al echipei naționale de lupte greco-romane Under 15.

„A fost o întrecere foarte puternică, doar la concursul Under 15 de la greco-romane fiind angrenați peste 500 de competitori din 9 țări. Sunt bucuros pentru elevii mei, care au obținut 10 medalii în întrecerile individuale. Din lotul național a făcut parte și sportivul Alexandru Lungu, pregătit de antrenorul Florin Rusu la CSM Bucovina Rădăuți, care a cucerit medalia de bronz la categoria 44 de kilograme. La final am fost felicitați de conducerea federației pentru rezultate, iar premierea a fost efectuată de două mari legende, foștii campioni olimpici Ștefan Rusu și Vasile Andrei”, a declarat antrenorul echipei naționale Under 15 de lupte greco-romane a României, Valerică Gherasim.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Echipa națională Under 15 a României, antrenată de Valerică Gherasim, a devenit campioană balcanică la lupte greco-romane.
 Vizualizări articol: 1925 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Echipa națională Under 15 a României, antrenată de Valerică Gherasim, a devenit campioană balcanică la lupte greco-romane0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei