Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 245 (8162)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Premiul special al juriului la Festivalul Național de Comedie, oferit spectacolului PiSiCi 2

Marţi, 18 Octombrie 2022 (16:16:26)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Cel mai apreciat spectacol pus în scenă la Suceava, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec”,  PiSiCi, are o continuare, PiSiCi 2, care se bucură de foarte mult succes oriunde au loc reprezentațiile.

Cea mai nouă dovadă este chiar Premiul Juriului la Festivalul Național de Comedie.

Cea de-a XXXIII-a ediție a renumitului festival s-a încheiat duminică seară, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați, iar Premiul special al juriului a fost oferit spectacolului PiSiCi 2 - regia muzicală Bobo Burlăcianu, versuri Bobi Dumitraș și Bobo Burlăcianu (trupa Fără Zahăr).

„Pentru că unora le place teatrul, altora muzica, iar tuturor ne plac pisicile, se acordă premiului juriului spectacolului Pisici 2!”, au anunțat prezentatorii ediției din acest an a Festivalului Național de Comedie.

Premiul a fost ridicat de actorul Cosmin Panaite, care, la insistențele membrilor juriului, a cântat pentru public celebra piesă „Dan Cotoi”.

Întreaga gală a decernării premiilor a fost transmisă live pe pagina Teatrului Dramatic „Fani Tardini” Galați, partea dedicată premierii spectacolului venit de la Suceava fiind de la minutul 19:40.

(https://www.facebook.com/TeatrulDramaticFaniTardini/videos/1568366016933179/).

Mai mult, după ce a luat premiul, Cosmin Panaite a mers și l-a predat personal, într-un cadru inedit, dar mioritic, unuia dintre creatorii PiSiCi-lor, Bobo Burlăcianu.

„V-am mai spus asta? Ne-am mai lăudat? Că se poate întâmpla... Știați despre spectacolul Pisici 2? Doi, da. De la Teatrul Municipal „Matei Vișniec" Suceava . Iaca poznă, a luat Premiul Juriului la Festivalul Național de Comedie de la Galați! Pisica din poza de jos nu știa, de pildă.

Următoarea reprezentație va putea fi văzută sâmbătă, la Iași, în cadrul FILIT Iași (ora 22, Casa FILIT, Piața Unirii). Mieunături voioase și săptămână luminată vă dorim”, a anunțat trupa Fără Zahăr pe pagina sa de socializare.

Iar cum o creație de succes merită să beneficieze și de recunoaștere internațională, pe 22 octombrie PiSiCi 2 se va juca și la Bălți, în Republica Moldova, pe scena Teatrului Național „Vasile Alecsandri”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premiul special al juriului la Festivalul Național de Comedie, oferit spectacolului PiSiCi 2.
 Vizualizări articol: 677 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premiul special al juriului la Festivalul Național de Comedie, oferit spectacolului PiSiCi 20.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei