Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 245 (8162)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cupa Rădăuțiului la atletism s-a bucurat de o participare numeroasă

Marţi, 18 Octombrie 2022 (18:22:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sub îndemnul „Rădăuțiul aleargă”, manifestarea sportivă a adunat la start peste 300 de copii din toate categoriile de vârstă, proveniți din Rădăuți, din localitățile limitrofe ale municipiului, dar și din județele învecinate. La Cupa Rădăuțiului, care a avut în program mai multe probe atletice, au fost prezenți și sportivi de performanță legitimați la cluburi de profil. Acțiunea a avut loc cu sprijinul Asociației Județene de Atletism, Direcției Județene pentru Sport și Tineret și al Clubului Sportiv Școlar Rădăuți. La final, toți copiii au primit mici atenții din partea organizatorilor, iar cei care s-au evidențiat în mod deosebit s-au ales și cu medalii.

Prezent la eveniment, Bogdan Loghin, primarul Rădăuțiului, a ținut să-i încurajeze pe copii, felicitându-i, totodată, pe organizatori: profesorii Radu Munteanu și Bogdan Roșcăneanu, și Cosmin Nichiforiuc, de la Clubul Sportiv Municipal.

„Mă bucur că această competiție s-a bucurat de o participare atât de numeroasă, iar respectul nostru îl merită orice practicant al sportului. Am avut noroc de o vreme frumoasă și am avut șansa să asistăm la un concurs spectaculos. Pe această cale, doresc să mulțumesc pentru susținere profesorilor, antrenorilor, părinților, voluntarilor, precum și sponsorilor Tarsin, Mediterana, Super Star, Provencal, Țărăncuța, Aqua Carpatica și Runnauți. Vom continua și pe viitor să mai organizăm asemenea întreceri”, a declarat profesorul Bogdan Roșcăneanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cupa Rădăuțiului la atletism s-a bucurat de o participare numeroasă.
 Vizualizări articol: 836 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cupa Rădăuțiului la atletism s-a bucurat de o participare numeroasă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei