Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 245 (8162)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În top

Dumbrăveni, a cincea comună din țară la bugetul pe 2021

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comuna Dumbrăveni se situează în top 10 la nivel național în ceea ce privește banii pe care i-a avut în buget în cursul anului trecut. Cifrele apar pe site-ul analizeeconomice.ro, iar clasamentul a fost întocmit în baza datelor puse la dispoziție de Direcția pentru Politici Fiscale și Bugetare Locale pe anul 2021. Pe primul loc se află comuna Chiajna din județul Ilfov, care în 2021 a cumulat cele mai mari venituri, mai exact 88,15 milioane de lei. Urmează Florești, din județul Cluj, cu venituri totale la buget de 79,15 milioane de lei, iar pe locul 3 se află comuna Miroslava, din județul Iași, cu 68,90 milioane de lei. Comuna Sânmartin, din județul Bihor, este pe locul patru, cu 59,21 milioane de lei, iar pe locul cinci se situează comuna suceveană Dumbrăveni, cu 56,66 milioane de lei.

Ioan Pavăl, primarul comunei Dumbrăveni, a confirmat aceste cifre și a precizat că este meritul tuturor angajaților din administrația locală pe care o conduce. ”Aici este vorba de bani care au venit nu doar din taxe și impozite, ci și din alte surse. Mă refer aici la fonduri europene, iar în 2021 am reușit să închidem mai multe proiecte, ceea ce înseamnă bani suplimentari la bugetul local. S-au mai adăugat și fondurile guvernamentale pe care le-am primit, dar și un credit pe care l-am accesat pentru asfaltarea unor drumuri. Eu cred că este o imagine corectă a ceea ce am făcut pentru comunitate, iar cifrele nu mint niciodată”, a arătat Ioan Pavăl.

Celelalte locuri din top 10 sunt ocupate de comuna Brănești, locul șase, din județul Ilfov, cu 54,73 milioane de lei, comuna Giroc, locul 7, cu 54,40 milioane de lei, comuna Dumbrăvița, pe locul 8 cu 51,58 milioane de lei, ambele din județul Timiș. Pe locul 9 se situează comuna Dragomirești, din județul Ilfov, cu 49,35 milioane de lei, iar pe locul 10 este comuna Ghiroda, din Timiș, cu 48,24 milioane de lei.

Practic, din toată regiunea Moldovei se regăsesc în acest top doar două comune, Miroslava și Dumbrăveni, ceea ce este cu atât mai meritoriu pentru conducerile acestor primării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dumbrăveni, a cincea comună din țară la bugetul pe 2021.
 Vizualizări articol: 1298 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Dumbrăveni, a cincea comună din țară la bugetul pe 20215.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei