Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 113 (8030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

O fetiță în vârstă de 5 ani diagnosticată cu o formă de cancer în stadiu avansat are nevoie urgent de ajutor

Marţi, 17 Mai 2022 (11:02:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O fetiță în vârstă de 5 ani, Andreea Bejenar, din Moara, a fost diagnosticată recent cu o formă de cancer în stadiu avansat (formațiune tumorală retroperitoneală - posibil neuroblastom stadiul III-IV) și are nevoie urgent de ajutor.
„Pentru copilul perfect pe care familia Bejenar l-a așteptat cu atâta iubire și pe care a reușit să îl aducă prin adopție în sufletul și familia lor acum 3 ani de zile există acum o speranță”, anunță Fundația Umanitară  Nord 2001/ Sânge pentru România, care a inițiat o campanie online de strângere de fonduri pentru Andreea.

Suma care trebuie adunată pentru tratamentul micuței se ridică la 750.000 de euro. Este suma care o desparte pe Andreea de posibilitatea de a se face bine și a savura din nou copilăria lipsită de griji. „Acolo unde există iubire, unde există credință și speranță nimic nu este imposibil. În doar câteva zile, cu ajutorul oamenilor cu suflet, impresionați de povestea micuței, s-au adunat aproximativ 100.000 de euro, iar acesta este doar începutul. Din partea Fundației noastre, a fost transferată către mama Andreei suma de 50.000 de lei”, au anunțat reprezentanții Fundației Umanitare Nord 2001/ Sânge pentru România.

Părinții micuței sunt disperați și ar da orice pentru a o salva pe micuța Andreea. Fetița care a adus iubire în viața părinților ei poate fi susținută de fiecare dintre noi. Orice donație contează și o duce mai aproape de însănătoșire. Andreea, „un bulgăre de inocență”, „o dulceață de copil”, „fetița perfectă”, cum o descrie mama ei, are nevoie de ajutor pentru a nu fi singură în această luptă nedreaptă, o luptă cu o boală care poate fi învinsă. Cei care vor să doneze pentru salvarea Andreei pot să o facă acum: Cont în lei: Titular cont: Daniela-Mariana BEJENAR, RO51INGB0000999911849416, Banca: INGB CENTRALA SWIFT: INGBROBU; Cont în euro: Titular cont: Daniela-Mariana BEJENAR,

RO18BTRL03404203A59714XX, Banca Transilvania:  SWIFT BTRLROBU; Gbp: Titular cont: Daniela-Mariana BEJENAR,

RO79BTRLGBPCRT00A5971401, Banca Transilvania,  

SWIFT BTRLROBU; Cont Pay PAL  https://www.paypal.me/andreeabejenar.

Pentru societățile care doresc să ajute contribuind cu sume din impozitul pe profit, Fundația Umanitară Nord 2001/ Sânge pentru România pune la dispoziție conturile Fundației și contract de sponsorizare pentru a vă putea deconta cheltuiala. „Menționăm că nu percepem comisioane, suma donată se va transfera integral în contul mamei Andreei. Suntem aproape de Andreea și o susținem în continuare. Este nevoie de 750.000 euro. Trebuie să ne mobilizăm și să adunăm suma care îi poate reda fetiței copilăria”, au mai transmis reprezentanții fundației care au demarat campania de ajutorare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O fetiță în vârstă de 5 ani diagnosticată cu o formă de cancer în stadiu avansat are nevoie urgent de ajutor.
 Vizualizări articol: 1758 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O fetiță în vârstă de 5 ani diagnosticată cu o formă de cancer în stadiu avansat are nevoie urgent de ajutor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei