Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 113 (8030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cinci ani de închisoare pentru un tânăr care a înjunghiat cu un cuțit un bărbat aflat pe o terasă

Marţi, 17 Mai 2022 (15:44:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Stroiești, care este fugit din țară, și-a aflat marți pedeapsa finală pe care o are de executat. Curtea de Apel Suceava a redus pedeapsa pronunțată la Tribunal, de la 6 ani, la 5 ani de închisoare. Andrei Grămadă a fost găsit vinovat pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor. Soluția este definitivă, iar acum autoritățile trebuie să dea de urma lui Andrei Grămadă pentru ca acesta să își poată ispăși condamnarea. Agresiunea cu urmări grave a plecat de la o altercație la terasa unei crâșme din Stroiești. La finele lunii noiembrie a anului 2018, inculpatul a avut un conflict cu Nicolae R. Andrei Grămadă a scos un cuțit cu care și-a lovit victima de mai multe ori. Loviturile au fost aplicate în zona toracelui, a feselor, dar și a capului. Victima a ajuns la Spitalul Județean Suceava cu mai multe plăgi înjunghiate.

După ce medicul legist s-a pronunțat cu privire la numărul de zile de îngrijiri medicale și având în vedere cum a acționat atacatorul, vizând zone vitale, fapta a fost încadrată la tentativă de omor. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, prin procuror criminalist, și de polițiștii judiciariști de la Serviciul de Investigații Criminale. Cum Andrei Grămadă nu a mai fost de găsit, mandatul de arestare pe numele său a fost emis în lipsă. El a fost trimis în judecată în februarie 2019. Poliția Română a demarat procedura de dare în urmărire a tânărului din Stroiești, publicându-i fotografia și așteptând informații cu privire la locația unde s-ar afla.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci ani de închisoare pentru un tânăr care a înjunghiat cu un cuțit un bărbat aflat pe o terasă.
 Vizualizări articol: 1437 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci ani de închisoare pentru un tânăr care a înjunghiat cu un cuțit un bărbat aflat pe o terasă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei