Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 113 (8030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cu o politică aprigă de recrutare de medici, spitalul Fălticeni deschide compartimente de Oncologie, Reumatologie și BFT

Marţi, 17 Mai 2022 (12:08:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul Municipal Fălticeni s-a remarcat printr-o politică agresivă de recrutare de medici, după darea în folosință a noului sediu. Acest lucru a permis înființarea de compartimente și cabinete în ambulatoriul de specialitate, cu perspectiva de creștere a numărului de paturi și de transformare a compartimentelor în secții. Managerul spitalului, dr. Vlad Morariu, a declarat că a convins un tânăr medic specialist oncolog de la spitalul din Moinești să vină la Fălticeni, astfel încât a înființat un compartiment de Oncologie, cu 5 paturi, în cadrul secției de Medicină Internă, și un cabinet de specialitate în cadrul Ambulatoriului. Contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate este semnat, avizele de funcționare sunt obținute, mai sunt așteptate câteva echipamente pentru administrarea medicației oncologice și în două, trei săptămâni în acest compartiment se vor putea interna primii pacienți, potrivit managerului.

De asemenea, a fost recrutat un medic reumatolog și a fost înființat compartimentul de Reumatologie, cu 5 paturi, iar cu doi medici de specialitate a înființat compartimentul de Balneofizioterapie și recuperare medicală (BMF), de asemenea cu 5 paturi. Au fost completate cu medici Compartimentul de Primiri Urgențe, prin recrutarea a doi urgentiști, unul de la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava și unul de la Serviciul Județean de Ambulanță, precum și secția Pediatrie, care a ajuns de la doi la cinci medici, plus un medic pensionar, care ajută în continuare.

De miercuri, 18 mai a.c., medicului radiolog Cristian Babiuc, de la Spitalul Municipal Fălticeni, i se va alătura, cu jumătate de normă, medicul radiolog intervenționist Cătălin Lulciuc, de la spitalul din Suceava.

Managerul Vlad Morariu a precizat că va continua să încerce să convingă să vină la spitalul din Fălticeni medicii de care are nevoie, indiferent la ce unități medicale aceștia lucrează deja.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu o politică aprigă de recrutare de medici, spitalul Fălticeni deschide compartimente de Oncologie, Reumatologie și BFT.
 Vizualizări articol: 1617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cu o politică aprigă de recrutare de medici, spitalul Fălticeni deschide compartimente de Oncologie, Reumatologie și BFT0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei