Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 95 (8012)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reținut în spatele gratiilor, după ce a fost depistat conducând băut și fără permis

Marţi, 26 Aprilie 2022 (13:09:40)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 20 de ani a fost reținut de polițiști în arestul IPJ Suceava, după ce în urmă cu câteva zile a fost depistat în trafic conducând un autoturism fără a avea permis și sub influența consumului de alcool. El a fost încarcerat în cursul zilei de luni, urmând ca la expirarea celor 24 de ore de reținere judecătorii să decidă dacă este necesară aplicarea unei măsuri restrictive față de tânărul aflat la volan.

Incidentul a fost înregistrat de polițiști în cursul nopții de marți spre miercuri a săptămânii trecute, când în jurul orei 24.00, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Gura Humorului, în timp ce se aflau în patrulare pe un drum județean din localitatea Pârteștii de Jos, au oprit pentru control un autoturism marca Audi A4, la volanul căruia se afla un tânăr de 20 de ani din satul Deleni al comunei. În urma controlului efectuat s-a constatat că cel de la volan nu deținea permis de conducere și mirosea a alcool, controlul cu aparatul etilotest arătând o valoare a alcoolemiei de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma continuării cercetărilor și a circumstanțelor producerii incidentului, în cursul zilei de luni, 25 aprilie, pe numele suspectului a fost emis un mandat de reținere pentru 24 de ore, el fiind introdus în arest. La expirarea perioadei de reținere judecătorii vor decide dacă este necesară aplicarea unei măsuri restrictive față de tânărul aflat la volan. Tânărul depistat la volanul autoturismului este cercetat în continuare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice unui vehicul având la momentul prelevării mostrelor biologice o îmbibație alcoolică de peste 0.80 g/l  alcool pur în sânge.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reținut în spatele gratiilor, după ce a fost depistat conducând băut și fără permis.
 Vizualizări articol: 801 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reținut în spatele gratiilor, după ce a fost depistat conducând băut și fără permis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei