Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 95 (8012)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Un mort și un rănit grav după ce un BMW a zburat de pe șosea

Marţi, 26 Aprilie 2022 (14:30:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grav accident s-a produs în noaptea de luni spre marți, la ieșirea din Sucevița, pe drumul național 17A. Un bărbat a murit, iar un altul a ajuns la spital în stare gravă după ce mașina cu care circulau, un BMW, a zburat pur și simplu de pe carosabil și a ajuns în albia râului Sucevița. Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc în jurul orei 1.00 noaptea. Dionisie Rotar, de 47 de ani, din Marginea, se afla la volanul unui BMW și circula dinspre Sucevița spre Marginea. În mașină, pe bancheta din dreapta, se mai afla un alt consătean, Adrian-Ilie Mihalescu, de 34 de ani. În apropierea unui pod care traversează râul Sucevița, într-o curbă la dreapta, șoferul a pierdut controlul asupra volanului. Mașina a intrat pe contrasens, a mers aproape 40 de metri pe spațiul verde, a scos din rădăcini un copac, iar apoi s-a răsturnat în albia râului Sucevița. Cei doi bărbați au rămas încarcerați și a fost nevoie de intervenția echipajelor specializate ale ISU Suceava pentru a fi scoși dintre fiarele contorsionate. Din păcate, pentru Adrian-Ilie Mihalescu nu s-a mai putut face nimic, iar medicii au declarat decesul. Șoferul, Dionisie Rotar, a fost transportat la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava. Diagnosticul pus de medici a fost următorul: ”accidentat în stare gravă, comatos, intubat, cu traumatism cranio-cerebral, fracturi costale multiple bilateral, contuzii pulmonare, traumatism abdominal, fracturi la nivelul coloanei”. A fost internat în Secția de chirurgie cu supraveghere în ATI, iar medicii fac eforturi pentru a-l salva. Din cauza multiplelor leziuni, șoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar i-au fost recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un mort și un rănit grav după ce un BMW a zburat de pe șosea.
 Vizualizări articol: 2930 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un mort și un rănit grav după ce un BMW a zburat de pe șosea5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei