Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 95 (8012)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Care gânduri bune!?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tradiția, educația, în ultimă instanță bunul-simț ne îndeamnă caîn aceste zile, în preajma Paștelui, să adresăm măcar un gând bun tuturor și oricui, fie ei chiar oameni care de fapt nu merită. Tocmai în ideea asta adresez un gând bun domnilor Burleanu de la FRF și Iorgulescu de la LPS, cei care, conform fișei posturilor dumnealor, răspund de activitatea fotbalistică pe pământ românesc. În ce fel răspund, se vede fără vreun efort deosebit: Naționala, care e în grijaFRF, e un amestec de grotesc, incompetență și chiar miștocăreală, de la antrenorii desemnați până la jucătorii pe care aceștia îi convoacă, desigur în funcție de interese bănești, dar și de obsesiile personale ale celor desemnați. Liga(ha, ha, ha!) Profesionistă de Fotbal răspunde de campionatul național, cât timp panaramele trimise pe gazon se intitulează "jucători profesioniști"! După cărțile lor de (ne)muncăs-ar putea spune că prestează aceiași activitate cu Ronaldo, Messi, Benzema. Realitatea din iarbă zice însă cu totul altceva. Vreau să spun că atât Naționala, cât și campionatul intern sunt alcătuite (mai degrabă încropite) după chipul și asemănarea conducătorilor celor două instituții. Cu ce naiba i-or avea neisprăviții ăștia doi la mânăpe ăia care vin cu turma să îi tot voteze este o enigmă. În orice caz, am rămas siderat când am văzut că Burleanu nu numai că a fost candidat unic, dar a și primit 100% din voturile turmei de votanți. Și pentru că asta e o pildă bună și pentru nevrednicul ălălalt, ei bine, dl Iorgulescu a apărut la televiziuni (prima oară în 4 ani de când a fost ales!) acum câteva zile și a grohăit că devansează alegerile la LPF: în luna mai în loc de noiembrie! Iar eu care îl credeam mort, haiducit în munți sau măcar arestat! Deci: eu le transmit un gând bun derbedeilor ăstora, dar mă rog Domnului cași lor să le vină un gând bun: ăla al demisiei! Iar dv vă urez un Paște tihnit alături de cei dragi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Care gânduri bune!?.
 Vizualizări articol: 1153 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Care gânduri bune!?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei