Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 95 (8012)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Acțiunea „Sărbătoarea Învierii aduce mângâiere”, organizată de Asociația „Euroactiv”

Marţi, 26 Aprilie 2022 (09:09:22)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociația de ajutorare a copiilor și tinerilor dotați, talentați și din sistemul de protecție a copilului aflat în dificultate „Euroactiv” Suceava, conducerea Colegiului Tehnic „Samuil Isopescu” Suceava, conducerea Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, Asociația „Plai Străbun” și Asociația „Alecs Group”, împreună cu un grup de oameni inimoși coordonați de prof. dr. Petronela Maria Munteanu și prof. Iulia Buraciuc de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, au organizat Acțiunea „Sărbătoarea Învierii aduce mângâiere”.

În cadrul acestei activități, elevii clasei a VII-a A, de la Colegiul de Artă, coordonați de profesoarele Buraciuc Iulia și Munteanu Petronela, au pregătit și prezentat un repertoriu muzical adaptat perioadei dinaintea sărbătorilor pascale. Grupului de elevi de la clasa de muzică li s-au alăturat alți copii din Pătrăuți, coordonați de prof. Mihai Greciuc, de la Asociația „Euroactiv”, care au beneficiat de îndrumarea profesorilor și elevilor mai mari de la Colegiul de Artă.

Împreună, au vizitat și au cântat pentru copiii de vârsta lor din Centrele de Servicii Sociale pentru copilul aflat în dificultate din Fălticeni, Casele de tip familial „Cireșarii” și „Prietenia” din Solca și la Casa de tip familial „Universul Copiilor” din Rădăuți.

„La Rădăuți, la Centrul de Plasament Universul Copiilor, unul din centrele vizitate, au întâlnit alți copii de vârsta lor, ucraineni, cu care, într-o atmosferă primitoare, prietenoasă, copilașii au cântat și s-au bucurat, uitând pentru câteva clipe de tristeți și dureri ascunse în sufletul fiecăruia, drame și suferințe personale, dar și colective, având în vedere situația actuală, contextul pandemic, războiul și tragediile care se petrec la câțiva kilometri de granița noastră”, după cum au spus organizatorii.

Cadourile muzicale au fost completate cu alte cadouri: dulciuri, produse de igienă personală, oferite cu generozitate de sponsorii acțiunii.

Pe 27 aprilie 2022 se va organiza o acțiune similară, la Centrul de Servicii sociale pentru copilul aflat în dificultate din Gura Humorului, precum și la familii nevoiașe din zona Sucevei, cu implicarea acelorași elevi, profesori, sponsori, reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție Suceava.

Acțiunea a fost sprijinită de SC Rocast Nord SRL Suceava, SC Ursa Mare SRL, de S.C. Găitano Company SRL, SC Alin For You SRL, de CAR Învățământ Fălticeni, SC Market Albina SRL Suceava, SC Matelo Com SRL Suceava, SC Tesano S.R.L. Suceava, SC Alka Trading Co SRL România, Simba Invest SRL Bacău, Grupul de Firme Orizont & SC CONSUC SA, SC Sav-Com SRL, SC RavRadi Construct SRL,  Fundația Victoria & General Construct SA, Andrei L. Ghiaţă, SC Kiler SRL, Ambianța Com Suceava,  Mitică Negru de la Benzinăria Oscar Suceava, Palatul Copiilor Suceava, înv. Daniela Lungoci de la Școala Gimnazială Ipotești.

SC RomFour Tur Fălticeni a asigurat transportul cadourilor și al elevilor care au prezentat momentul artistic copiilor din cele trei centre.

Acțiunea a fost coordonată de prof. Mihai Greciuc, președinte „Euroactiv” Suceava, prof. Constantin Alecsa - președinte Asociația „Alecs Group” și de voluntarii Toma Ungureanu, prof. dr. Petronela Munteanu, prof. Buraciuc Iulia, prof. Ghervan Oana, prof. Hisem Gabriela, prof. Griga Anca.

„Mulțumită generozității dumneavoastră, am reușit să ne atingem obiectivele propuse prin realizarea acestor activități și, dorim să urăm din suflet, sănătate, fericiri și împlinirea tuturor dorințelor colaboratorilor și sponsorilor”, a transmis prof. Mihai Greciuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acțiunea „Sărbătoarea Învierii aduce mângâiere”, organizată de Asociația „Euroactiv”.
 Vizualizări articol: 628 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acțiunea „Sărbătoarea Învierii aduce mângâiere”, organizată de Asociația „Euroactiv”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei