Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 93 (8010)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

LPS Suceava s-a calificat în semifinalele campionatului național după un meci superb

Joi, 21 Aprilie 2022 (15:26:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Echipa de juniori U 17 a Liceului cu Program Sportiv Suceava a obținut o frumoasă victorie, joi, pe terenul Unirea, în barajul pentru calificarea în semifinalele campionatului național. Elevii antrenați de Codrin Prorociuc au întâlnit Cleopatra Constanța, într-un meci de intensitate ridicată și de un nivel bun.

Copiii care nu au încă 17 ani de la ambele echipe au arătat un nivel bun de joc, cu multe faze spectaculoase. S-a jucat în viteză, iar erorile au fost rare, partida fiind plăcută ochiului format dintr-un public numeros.

Sucevenii au fost per ansamblu superiori, conducând cu 15-0 în debutul celei de-a doua reprize. Nici rugbiștii constănțeni nu s-au lăsat mai prejos, revenind până la 15-12. Din fericire, sucevenii au arătat forță și au înscris de fiecare dată când au fost în pericol. S-a ajuns la un moment dat la scorul de 20-19, însă LPS Suceava a încheiat meciul cu un eseu, scor final 27-19.

Extrem de emoționat pe parcursul meciului, Codrin Prorociuc s-a dezlănțuit după partidă. Antrenorul și o parte dintre jucători nu și-au putut stăpâni lacrimile. După ani de muncă, această generație a arătat că are potențial.

Antrenorul Codrin Prorociuc a subliniat că remarcă toată echipa pentru dăruire. Au fost doi-trei jucători care au făcut uneori diferența, însă, într-adevăr, toți cei care au intrat au arătat dăruire și un nivel de joc bun.

Prin această victorie, echipa LPS Suceava U 17 s-a calificat în primele patru echipe din România la această categorie și intră de acum în lupta directă pentru medalii.

Pe 1 mai, în semifinala 1, se întâlnesc, la București, Șoimii București – LPS Suceava.

Indiferent de acest meci, sucevenii vor juca una din finale, pe 8 mai, pe stadionul Arcul de Triumf din București, ceea ce este deja o mare onoare.

Codrin Prorociuc a ținut să mulțumească celor care au fost alături de el, părinți, profesori, conducerea școlii LPS Suceava, prof. Florin Nistor, prof. Andrei Custrin, Ac Mobile și Farmacia BioMedica.

Lotul LPS Suceava pentru acest meci a fost format din Alexandru Ucraineț, Rareș Drelciuc, Mihai Andrei Alexandriuc, Andrei Remulus Rusu, Răzvan Muha, Ionuț Cucoș, Antonio Banderas Farcaș, Robert Gabriel Beleca, Constantin Fabian Beleca, David Balan, Cristi Constantin Bilauca, Matei Bivol, Răzvan Ivanovici, Daniel Hostiuc, Lucian Costin Godroman, Gabriel Florea, Valentin Croitoru, Alexandru Somfolean, Denisă Savucă, Narcis Vasilovici, Rafael Marenciuc și Gabriel Coclici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului LPS Suceava s-a calificat în semifinalele campionatului național după un meci superb.
 Vizualizări articol: 1003 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
LPS Suceava s-a calificat în semifinalele campionatului național după un meci superb5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei