Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 93 (8010)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spectacol de amploare organizat de Primăria Liteni pentru locuitorii orașului, de sărbătoarea Izvorul Tămăduirii

Joi, 21 Aprilie 2022 (16:13:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Locuitorii din Liteni vor avea parte de un spectacol de amploare organizat de primăria orașului, de sărbătoarea Izvorul Tămăduirii. Primarul din Liteni, Tomiță Onisii, a declarat că și-a dorit ca după doi ani de pandemie de coronavirus în care astfel de evenimente de amploare nu au putut fi organizate, dar și din dorința de a le oferi locuitorilor orașului posibilitatea să lase deoparte toate grijile și să se bucure de o zi de neuitat, primăria a pregătit un program amplu, un spectacol la care vor participa interpreți, formații și ansambluri de muzică populară din județ, dar și artiști la nivel național.

„Vreau să precizez că în momentul de față în orașul Liteni se lucrează la nenumărate proiecte de dezvoltare, iar pentru altele vom începe în foarte scurt timp lucrările. Și dacă tot se lucrează în fiecare localitate a orașului și dacă tot se apropie Izvorul Tămăduirii, trebuie să ne și bucurăm puțin. Iar în acest context în care toată lumea este preocupată și de ceea ce se întâmplă la graniță, dar și de tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru, Primăria Liteni a pregătit de Izvorul Tămăduirii un program foarte frumos pentru a sărbători această zi”, a declarat Tomiță Onisii.

Astfel, el a precizat că vineri, 29 aprilie, programul va începe la ora 12:30 cu o slujbă de sfințire la Izvorul Tămăduirii, în Poiana Ursului. După acest moment locuitorii orașului și nu numai sunt invitați pe stadionul „Ionel Pintilescu” din Liteni, acolo unde spectacolele vor începe la ora 13:30 cu fanfara „Izvoraşul” din Liteni, condusă de Costică Stăuceanu. Vor urma apoi Ansamblul de cântece şi dansuri populare „Stejarul” Cajvana, condus de Iulian Ciotu, Ansamblul „Trilișeștii” din Iaslovăţ, condus de instructor Nicu Cotoară, Grupul folcloric „Flori de Bucovina” din Sadova, condus de instructor Latiş Vasile, Ansamblul de cântece şi dansuri populare „Izvoraşul” al Casei de Cultură Liteni (coregrafia Alina şi Costinel Leonte și conducerea artistică prof. Matachi Dan-Ilie), Ansamblul folcloric „Moldava” din Fălticeni, îndrumător prof. Lenuţa Rusu, și Ansamblul folcloric „Dor” de la Moara, condus de prof. Constantin Irimia. De la ora 18:00 va începe concertul extraordinar susținut de Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” din Suceava, după care pe scenă va urca taraful „Obcina” cu soliştii Gheorghiţă Rotaru şi Călin Brăteanu. Începând de la ora 20:15 va avea loc recitalul extraordinar susținut de DJ Project, iar seara se va încheia cu spectacolele susținute de Simona Matachi, Cristi Ruscior, Cătălin Bîrsan, Matachi Dan-Ilie şi Daniel Sabie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacol de amploare organizat de Primăria Liteni pentru locuitorii orașului, de sărbătoarea Izvorul Tămăduirii.
 Vizualizări articol: 665 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spectacol de amploare organizat de Primăria Liteni pentru locuitorii orașului, de sărbătoarea Izvorul Tămăduirii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei