Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 93 (8010)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Expoziție cu tematică pascală, la Galeria Zamca

Joi, 21 Aprilie 2022 (10:44:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu prilejul Sărbătorilor Pascale, Galeria Zamca vă invită să descoperiți frumusețea obiceiurilor bucovinene, surprinse într-o colecție unică de fotografii. Expoziția organizată „In Memoriam Victor T. Rusu” se intitulează „Tradiție prin Artă” și ilustrează îndeletnicirea meșterilor populari în încondeierea ouălor, folosind motive festive specifice regiunii noastre.

În perioada 18-28 aprilie 2022, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-17:00, lucrările de artă fotografică pot fi admirate de către publicul larg, la Galeria Zamca din strada Zamcei, numărul 17, în incinta Asociației Institutul Bucovina. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Centrul Cultural Bucovina și Consiliul Județean Suceava. Lucrările artistului sunt expuse pentru a doua oară în interiorul galeriei. Anul trecut, colecția de „poeme fotografice”, denumită „Foto – Jazz”, a fost cea care a inaugurat activitatea galeriei, cu sprijinul maestrului Mihai Pânzaru-Pim.

Pentru mai multe informații legate de expoziție, persoana de contact din cadrul Asociației Institutul Bucovina este Petru Vasile Gafiuc – președintele organizației, tel: 0230.524.128, e-mail: info@bucovinainstitute.org. De asemenea, sunteți invitați să vizitaţi pagina de Facebook: http://www.facebook.com/i.bucovina şi website-ul www.bucovinainstitute.org, unde găsiți cele mai recente activități.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Expoziție cu tematică pascală, la Galeria Zamca.
 Vizualizări articol: 714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Expoziție cu tematică pascală, la Galeria Zamca0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei