Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 90 (8007)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Urmărire prin Suceava, după un șofer înregistrat de radar cu 100 de km/h

Luni, 18 Aprilie 2022 (13:56:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un echipaj de la Biroul Rutier Suceava, care acționa duminică seară  în control al traficului cu radarul în municipiul Suceava, a înregistrat, în jurul orei 20.00, un autoturism Ford care rula cu 100 de km/h pe bulevardul Academician Vasile Grecu, pe sensul de la Șcheia spre Suceava. 

Șoferul nu a oprit la semnalul de oprire, continuându-și deplasarea spre magazinul Lidl, după care a intrat pe un drum secundar. Aici, pe o stradă secundară, șoferul, cu autospeciala de poliție după el, a oprit mașina.   

Bărbatul de la volan nu avea asupra sa documentele personale și le-a spus polițiștilor că are permisul de conducere suspendat.

Verificările ulterioare au confirmat că bărbatul din Șcheia avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Bărbatul a fost verificat și cu etilotestul, rezultând că nu era băut,

Polițiștii de la Biroul Rutier Suceava au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În aceeași seară de duminică, echipajele rutiere au mai depistat doi conducători auto care au prezentat la control un permis provizoriu, respectiv un permis fals. 

În jurul orei 20.20, un alt echipaj de la Biroul Rutier Suceava a depistat, pe direcția Suceava-Mitocu Dragomirnei, un șofer care a prezentat la control un permis de conducere eliberat de autoritățile din Anglia, provizoriu, tip Learning, destinat persoanelor aflate în curs de învățare.

Așadar, practic, acesta conducea fără permis.

În acest caz s-a mai constatat și că autoturismul avea înmatricularea suspendată pentru netranscriere la termen din data de 19.01.2022, șoferul fiind sancționat cu amendă de 1305 lei și reținerea certificatului de înmatriculare.

Tot duminică seară, pe DN 2, în apropiere de Siret, a fost depistat și un bărbat din Botoșani care a prezentat la control un permis care le-a stârnit polițiștilor dubii cu privire la autenticitate. Verificând baza de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar documentul prezentat este fals.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmărire prin Suceava, după un șofer înregistrat de radar cu 100 de km/h.
 Vizualizări articol: 1179 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Urmărire prin Suceava, după un șofer înregistrat de radar cu 100 de km/h0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei