Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 90 (8007)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Der Kamp Nou

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu prea mă agață meciurile din Liga Europa până prin semifinale, cu atât mai puțin alea din noua competiție, Liga Conference. Totuși, meciul Barcelonei a început să mă capteze din momentul în care Frankfurt a deschis scorul. Până atunci, neobișnuit fusese doar faptul că vreo 30.000 de suporteri nemți, adică de vreo 10 ori mai mult decât protocolul, își găsiseră loc în tribunele de pe Camp Nou! Barcelona mai făcuse un prim joc slab și în turul precedent, cu Galata, era acum de așteptat să repete figura după un 1-1 cu noroc în Germania. Era de departe favorita principală pentru a câștiga trofeul, cel cu care, vă amintiți, spuneam că și-ar fi salvat sezonul. Ei bine, iată că echipa aflată la mijlocul clasamentului în Bundesliga le-a predat lecție după lecție de contraatac, ajungând la un 3-0 nesperat. Cu eforturi supraomenești, dar fără să facă pe cineva să creadă cu adevărat, Barcelona s-a apropiat la un gol, dar abia prin minutul 90+10, și asta a fost tot. Acum catalanii pot sărbători Paștele până la sfârșitul campionatului.

O observație, în continuarea celei din Liga Campionilor, anume că am putea avea iar finală între echipe din insulă. În fiecare dintre celelalte două competiții europene se păstrează în cursă câte o echipă englezească: West Ham în Liga Europa, Leicester în Liga Conference. Nu sunt neapărat favorite, dar nicio altă formație nu se detașează, poate câștiga oricine. Deci, cu puțin noroc, Anglia ar putea fi câștigătoare pe linie în Europa! Brexit, dar rămân cu tine.

* * *

S-a încheiat al treilea turneu de Masters 1000 al anului, iar tendința de a avea doar câștigători inediți s-a oprit la Monte Carlo. După Fritz și Alcaraz, ar fi putut bifa un prim titlu și Davidovici-Fokina, doar că Tsitsipas n-a putut fi destabilizat de jocul spaniolului, așa cum pățiseră Djokovic, Fritz sau Dimitrov. Nici Fokina n-a avut experiența necesară de a-l pistona pe rever, parte de pe care a venit o singură lovitură câștigătoare pentru grec, tot meciul! Fetele au jucat sub culorile naționale weekend-ul ăsta, în Cupa Billie Jean King. Ale noastre au fost în Polonia, pentru care a prestat și liderul mondial Iga Swiatek, care n-a avut milă, le-a bătut pe Buzărnescu și Prisăcariu cu 24-1! Genul ăla de partide mai ușoare decât antrenamentul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Der Kamp Nou.
 Vizualizări articol: 804 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Der Kamp Nou5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei