Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 289 (7901)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un instalator s-a ales cu dosar penal după ce a inundat două apartamente

Vineri, 10 Decembrie 2021 (10:56:07)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un instalator venit să renoveze un apartament din cartierul Burdujeni s-a ales cu dosar penal după ce ar fi fisurat accidental țeava de apă rece a blocului, inundând două locuințe.

Joi, în jurul orei 17.30, Secția de Poliția Burdujeni a fost sesizată prin 112 de către o femeie care a reclamat că la imobilul său de pe strada Jean Bart s-a produs o inundare majoră produsă de la o vecină, fiindu-i inundat și apartamentul său. Din cercetări a rezultat că proprietara apartamentului vecin l-a solicitat pe un bărbat din Liteni, în calitate de instalator, să-i renoveze apartamentul. În timp ce efectua unele lucrări în interiorul imobilului, lucrând cu un ciocan pneumatic, bărbatul a fisurat țeava comună de apă rece a blocului. Presiunea apei a fost foarte puternică și nu a mai putut fi controlată. Apa a inundat primul apartament, după care a coborât la apartamentul inferior, pe care l-a inundat în totalitate.

Polițiștii au constatat că apa s-a infiltrat atât în pereții imobilului de dedesubt, cât și în mobilă, pardoseală și alte bunuri ce se aflau în interior. În cazul vecinei care a sunat la 112 prejudiciul a fost estimată la aproximativ 50.000 lei.

Polițiștii au mai constatat că ambele locuințe nu sunt asigurate cu polița de asigurare obligatorie. În cauză a fost deschis dosar penal privind infracțiunea de „distrugere din culpă”. Este destul de probabil ca acest litigiu să ajungă și în instanță, pe cale civilă, dacă nu se va ajunge la o înțelegere amiabilă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un instalator s-a ales cu dosar penal după ce a inundat două apartamente.
 Vizualizări articol: 2681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un instalator s-a ales cu dosar penal după ce a inundat două apartamente5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei