Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 289 (7901)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Şcoala „Bogdan Vodă” Rădăuţi a împlinit 42 de ani, moment marcat în mod festiv de elevi, profesori și părinți

Vineri, 10 Decembrie 2021 (14:37:46)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Şcoala Gimnazială „Bogdan Vodă” din Rădăuţi a împlinit 42 de ani și a marcat recent acest moment printr-o acțiune festivă.

Echipa „Bogdan Vodă”, formată din elevi, profesori, dar şi părinţi ai elevilor, a sărbătorit cei 42 de ani printr-un program „altfel”, dedicând şcolii şi dascălilor gândurile lor frumoase de recunoştinţă, preţuire şi aleasă mulţumire.

La aniversare au fost invitaţi și foşti dascăli ai şcolii, care au primit Diplome de onoare pentru felul în care au modelat ani la rând suflete de copii și pentru o viaţă închinată educaţiei. De asemenea, invitaţi de onoare au fost şi acei părinţi „care au contribuit la realizarea unui climat armonios în şcoală, propice unei educaţii de calitate”. Aceştia au primit cu drag Diplome de recunoştinţă „pentru implicarea cu sufletul în viaţa şcolii”.

Prof. Mihaela Amariţei, consilierul educativ al școlii, a transmis următorul mesaj: „La mulți ani, școala noastră dragă! La mulți ani echipei <Bogdan Vodă>! Copii frumoși, dascăli dedicați, părinți minunați... de 42 de ani împreună! Recunoștință, Respect și Admirație pentru dragul cu care purtăm Școala în suflet, dând sens și valoare cuvântului educație. Fie ca spiritul Școlii <Bogdan Vodă> să dăinuie, cu iubire, dincolo de timp!”. Directorul Şcolii Gimnaziale „Bogdan Vodă” din Rădăuţi, prof. Radu Munteanu, la finalul zilei de sărbătoare, pe 6 decembrie, a concluzionat: „În această zi, când Școala <Bogdan Vodă> împlinește 42 de ani, am încercat să sintetizăm totul astfel: Recunoștință, Excelență, Amintiri, Credință, Copii, Nădejde, Părinți, Dragoste, Echipa <Bogdan Vodă>! La mulți ani tuturor celor care au în suflet Școala aceasta! Fii tu însuți schimbarea pe care dorești să o vezi în lume!”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şcoala „Bogdan Vodă” Rădăuţi a împlinit 42 de ani, moment marcat în mod festiv de elevi, profesori și părinți.
 Vizualizări articol: 1030 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şcoala „Bogdan Vodă” Rădăuţi a împlinit 42 de ani, moment marcat în mod festiv de elevi, profesori și părinți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei