Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 289 (7901)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Primăria Pătrăuți a organizat, în premieră, aniversarea cuplurilor de aur din comună

Vineri, 10 Decembrie 2021 (16:42:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Primăria și Consiliul Local Pătrăuți au organizat, în premieră, aniversarea cuplurilor din această comună care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Evenimentul a avut loc vineri, în prezența primarului din Pătrăuți, Adrian Isepciuc, a secretarului comunei, Mihai Călinescu, și a mai multor consilieri locali.

Adrian Isepciuc a precizat că „ne-am gândit de multă vreme să organizăm această premiere, iar anul acesta am pus în practică acest eveniment frumos pentru sărbătorirea cuplurilor din comuna noastră care au împlinit 50 de ani de căsătorie”. La evenimentul care a avut loc în sala Căminului Cultural din Pătrăuți au fost prezente patru dintre cele șase cupluri de aur care anul acesta au împlinit 50 de ani de căsătorie, celelalte două neputând participa din motive de sănătate. După ceremonia de la Casa de Cultură, primarul Adrian Isepciuc a mers personal la domiciliile celorlalte două cupluri pentru a le înmâna diplomele și premiile. După discursurile oficialităților locale, primarul Adrian Isepciuc a înmânat personal diplomele prin care cuplurilor de aur le-a fost conferit titlul de „Model de viață”. Adrian Isepciuc a dat citire și mesajului scris pe diplomele primite de cuplurile de aur: „Într-o lume zbuciumată de nevoi, modelele de viață au devenit o floare rară. Lecțiile de caracter și trăinicie trebuie respectate și transformate în repere ale comunității locale. O astfel de lecție, poate ce mai grea dintre toate încercările pe care ni le pune în față viața, este Căsnicia, o instituție tot mai amenințată de instabilitatea timpurilor noastre”.

„Pentru puterea dragostei, toleranța și respectul reciproc de care au dat dovadă, întreaga comunitate e mândră de astfel de modele și vă urează <La Mulți Ani!> cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la căsătorie”, a mai transmis primarul Adrian Isepciuc.

De precizat că toate cele șase cupluri de aur au primit din partea Primăriei și a Consiliului Local Pătrăuți câte o diplomă, un buchet de flori și un premiu în valoare de 500 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Pătrăuți a organizat, în premieră, aniversarea cuplurilor de aur din comună.
 Vizualizări articol: 1298 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Pătrăuți a organizat, în premieră, aniversarea cuplurilor de aur din comună0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei