Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 85 (7697)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Copil de 4 ani, rănit grav în urma unui accident produs în Suceava

Luni, 12 Aprilie 2021 (17:52:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un copil în vârstă de 4 ani se află în stare gravă la Spitalul Județean Suceava în urma unui accident rutier petrecut la finele săptămânii trecute în municipiul Suceava. Familia a făcut un apel umanitar pentru donarea de sânge pentru micuț.

Pe 9 aprilie, în jurul orei 19.30, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava, între Catedrală și Nordic, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări ale polițiștilor a rezultat că Vasile Sofrone, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Suceava, aflat la volanul unui VW Golf, cu care se deplasa pe direcția dinspre Catedrală către Nordic, a efectuat la un moment dat manevra de întoarcere neregulamentară a mașinii, fără a se asigura corespunzător, moment în care a intrat în coliziune lateral-frontal cu un Seat Ibiza care era condus pe aceeași direcție de mers de către Daniel Cuciurean, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Suceava.

În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a minorului David Cuciurean, în vârstă de 4 ani, pasager pe locul din dreapta față în autoturismul Seat.

Ancheta este continuată de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”. 

”Cine poate ajuta un băiețel de 4 ani??? A suferit un accident și este în comă la Spitalul Județean Suceava, se caută donatori orice grupă, numele băiețelului este CUCIUREANU POPINCIUC DAVID CONSTANTIN, vă rog din suflet să facem o faptă bună împreună! Vă mulțumesc tuturor”, este mesajul care circulă intens pe rețelele de socializare.

Potrivit medicilor de la Spitalul Județean Suceava, băiatul în vârstă de 4 ani este ventilat mecanic, internat pe secția de Pediatrie ATI, iar luni a intrat deja a doua oară în sala de operație.
Micuțul are contuzii cerebrale cu hemoragii şi a suferit ruptură de splină şi hematom hepatic. Din punctul de vedere al medicilor, cea mai gravă problemă o reprezintă leziunile cerebrale.

Managerul spitalului, dr. Alexandru Calancea, a declarat că deocamdată unitatea medicală nu are probleme cu asigurarea sângelui pentru transfuzii, dar orice donare de sânge este bine-venită.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copil de 4 ani, rănit grav în urma unui accident produs în Suceava.
 Vizualizări articol: 3692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Copil de 4 ani, rănit grav în urma unui accident produs în Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei