Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 85 (7697)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Ștrandul, noua autobază TPL și alte investiții ale municipalității, verificate în teren de primarul Ion Lungu

Luni, 12 Aprilie 2021 (15:20:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Divizia de transport public electric din municipiul Suceava va avea o autobază nouă, funcțională, chiar de anul acesta, în vreme ce noul ștrand începe să capete contur, la fel ca și Piața George Enescu modernizată, acestea fiind câteva dintre lucrările de investiții ale Primăriei Suceava care au fost verificate periodic de către edilul-șef, Ion Lungu.

“Am verificat astăzi stadiul de realizare la o parte dintre investițiile municipalității. Am inspectat lucrările de la Autobaza diviziei electrice a TPL, cele legate de realizarea halelor pentru reparații, spălătorie auto, ITP etc. și a alimentării cu gaz metan de pe strada Capitan Grigore Andrei.
Până în toamnă vom da în funcțiune noua autobază.
Lucrările merg destul de bine și la ștrandul municipal, unde a fost turnat beton pentru unul dintre bazinele mici, dar se lucrează și la configurarea bazinului mare și a sediului administrativ”, a spus primarul Ion Lungu.

Un alt obiectiv important, inspectat în teren, este lucrarea de modernizare a Pieței George Enescu, care va avea inclusiv parcare subterană.

“Se lucrează intens la Piața George Enescu, se montează fermele metalice, până la toamnă va fi terminată”, susține edilul sucevean, care a mai fost în teren și la lucrările de realizare a unei noi grădinițe din Ițcani, precum și la viitorul sediu de primărie din acest vechi cartier al Sucevei, unde era granița Imperiului Austro-Ungar.

“Grădinița din cartierul Ițcani prinde contur de la o zi la alta, se lucrează foarte bine. Totodată, s-a montat tâmplăria și se lucrează finisajele la Centrul multifuncțional de la Ițcani (sediul primăriei de cartier).
Șantierele municipalității au intrat in linie dreaptă, iar începând cu luna aprilie vom avea comandamente periodice la fața locului, să ne asigurăm că lucrările se desfășoară în ritmul stabilit”, a concluzionat primarul municipiului reședință de județ.

Reamintim faptul că în ciuda crizei economice, bugetul Sucevei pe 2021 este unul al dezvoltării, fiind prevăzute numeroase lucrări de investiții, atât cele în curs de finalizare, cele multianuale, cât și demararea altora noi, pentru care trebuie parcurse toate etapele necesare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ștrandul, noua autobază TPL și alte investiții ale municipalității, verificate în teren de primarul Ion Lungu.
 Vizualizări articol: 1510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ștrandul, noua autobază TPL și alte investiții ale municipalității, verificate în teren de primarul Ion Lungu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei