Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 85 (7697)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunele Poiana Stampei și Ciprian Porumbescu scapă de restricțiile pentru prevenirea coronavirusului

Luni, 12 Aprilie 2021 (16:20:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava a decis, luni, ridicarea restricțiilor pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus care au fost valabile în comunele Poiana Stampei și Ciprian Porumbescu. Hotărârea a fost luată după ce rata de infectare a scăzut la 0,44 cazuri la mia de locuitori în Poiana Stampei și la 0,86 la mie în comuna Ciprian Porumbescu. De asemenea, CJSU a transmis că având în vedere incidența cazurilor pozitive la mia de locuitori din data de 12 aprilie 2021 au fost anulate și măsurile complementare de restricție pentru comuna Coșna.

Pe de altă parte, orașul Solca va intra în scenariul galben, restricțiile aferente urmând a intra în vigoare începând cu data de 14 aprilie 2021, de la ora 00:00 și vor fi valabile timp de 14 zile. Rata de infectare în Solca a crescut la 1,9 cazuri la mia de locuitori. Odată cu intrarea în vigoare a restricțiilor în orașul Solca, activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, se desfăşoară fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi în intervalul orar 06:00-22:00, cu respectarea obligaţiilor stabilite prin ordin comun al ministrului Sănătăţii şi al ministrului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, iar activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare se va desfășura fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi în intervalul orar 06:00-22:00. De asemenea, nu este permisă activitatea în baruri, cluburi şi discoteci, iar activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc este permisă fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunele Poiana Stampei și Ciprian Porumbescu scapă de restricțiile pentru prevenirea coronavirusului.
 Vizualizări articol: 981 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comunele Poiana Stampei și Ciprian Porumbescu scapă de restricțiile pentru prevenirea coronavirusului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei