Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 85 (7697)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șofer beat, găsit de polițiști lângă mașina cu care se răsturnase

Luni, 12 Aprilie 2021 (11:33:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 42 de ani s-a răsturnat cu mașina pe care o conducea pe DN 17 A, în apropiere de Dornești, polițiștii deplasați la fața locului găsindu-l pe conducătorul auto în afara autoturismului, fără leziuni, dar în stare avansată de ebrietate.

Duminică dimineață, în jur de ora 9.00, polițiștii rutieri de serviciu au fost sesizați că pe DN 17A, în afara localității Dornești, un autoturism este răsturnat în afara carosabilului. Polițiștii au găsit mașina răsturnată pe cupolă. La fața locului era prezent un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Rădăuți  și un echipaj SMURD. Conducătorul auto a fost identificat în apropierea autoturismului, fiind vorba de  un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Rădăuți. Bărbatul a refuzat inițial să fie transportat la spital, declarând că nu a suferit leziuni.

Polițiștii au constatat că acesta emana miros de alcool, iar aparatul etilotest a indicat concentrația de 1,00 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Până la urmă, acesta a ajuns la Spitalul municipal Rădăuți, dar pentru a i se recolta probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Cu privire la cum s-a produs accidentul, s-a stabilit că bărbatul avea direcția de deplasare dinspre Siret către centrul comunei Dornești, iar la un moment dat, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, pe un sector de drum în linie dreaptă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, mașina părăsind partea carosabilă în partea dreaptă și răsturnându-se pe cupolă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șofer beat, găsit de polițiști lângă mașina cu care se răsturnase.
 Vizualizări articol: 1470 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șofer beat, găsit de polițiști lângă mașina cu care se răsturnase0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei