Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 85 (7697)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Două familii nevoiașe din Bălăceana, cu mai mulți copii, ajutate de Fundația Umanitară „Nord 2001”

Luni, 12 Aprilie 2021 (13:37:52)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două familii nevoiașe din Bălăceana, una cu șase copii, cealaltă cu trei copii, au fost ajutate de Fundația Umanitară „Nord 2001”, în cadrul campaniei umanitare „Răspândește Lumină! Învie speranța!”, campanie care se va desfășura până pe 23 aprilie 2021. Mai mulți voluntari, împreună cu președinta fundației, dr. Georgeta Iacov, au dus familiilor nevoiașe din Bălăceana alimente, produse de igienă, fructe și dulciuri (achiziționate prin bunăvoința lui Sergiu Palaghianu de la Impreium Residence), îmbrăcăminte și încălțăminte (primite din Spania de la San Isidro Rugby Club și Fundación San Isidro Rugby), toate fiind transportate gratuit de cei de la Voyager Transport și sortate pe categorii de voluntari.

De asemenea, echipa de voluntari a ajuns recent și în comuna Hănțești, la o familie cu doi copii greu încercată. Părinții sunt divorțați. Un copil în vârstă de 15 ani și un altul în vârstă de 11 ani au rămas în grija tatălui, internat acum în secția de TBC a spitalului din Fălticeni. „Doi copii au rămas în voia sorții. Îi ajută o mătușă și oamenii din sat. Noi le-am dus câteva pachete, printre care și dulciuri. Am vrut să le îndulcim cumva aceste zile triste, când sunt singuri”, a spus dr. Georgeta Iacov.

Președinta fundației a completat că, alături de voluntari, cărora le mulțumește mult pentru că își rup din timpul lor liber și se implică în acțiuni caritabile, a dorit să facă o bucurie familiilor necăjite, pentru ca și acestea să aibă ce pune pe masă de sărbătorile pascale, să se bucure și copiii, să nu se simtă abandonați, izolați, lăsați de izbeliște”.

 

·       „Alții nu au nimic. Noi putem să schimbăm ceva, putem să le oferim o speranță, o bucurie, putem să fim lumină”

 

Voluntarii fundației și-au propus ca împreună cu alți oameni de bine să facă fericite 300 de persoane necăjite, cu posibilități reduse, care nu au ce să pună pe masa de Paște. Ei vor să pregătească 300 de pachete cu alimente neperisabile, dulciuri, produse de igienă etc., pe care să le împartă oamenilor săraci în preajma sărbătorilor pascale.

Se pot depune și bani în conturile fundației, bani cu care voluntarii vor cumpăra cele necesare pachetelor pentru oamenii bolnavi și lipsiți de orice ajutor.

Sumele de bani pentru cele 300 de persoane nevoiașe, pentru pachetele care le-ar aduce atâta bucurie înainte de sărbătoarea Învierii Domnului, pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava: RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în lei, sau RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în euro, Cod SWIFT/BIC: BACXROBU și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul.

„Dorim să aducem lumină în inimile și casele celor aflați în dificultate. Flacăra speranței poate licări și pentru ei, cu ajutorul tău, cu ajutorul nostru. E timpul iertării, e timpul pentru milostenie, e timpul să ajutăm încă o dată, din puținul nostru, al fiecăruia. Alții nu au nimic. Noi putem să schimbăm ceva, putem să le oferim o speranță, o bucurie, putem să fim lumină”, este mesajul inițiatorilor campaniei umanitare. Persoane de contact: Larisa Ungureanu (telefon: 0754 523 888) și Nadia Negru (telefon: 0741 274 127).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două familii nevoiașe din Bălăceana, cu mai mulți copii, ajutate de Fundația Umanitară „Nord 2001”.
 Vizualizări articol: 1302 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două familii nevoiașe din Bălăceana, cu mai mulți copii, ajutate de Fundația Umanitară „Nord 2001”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei