Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 85 (7697)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

40 de tineri voluntari din ATOS au participat la o acțiune de ecologizare în zona Voroneț

Luni, 12 Aprilie 2021 (09:38:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

40 de tineri voluntari din Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS), împreună cu coordonatorul asociației, pr. Justinian-Remus Cojocar,au participat vineri, 9 aprilie, la o acțiune de ecologizare în zona Voroneț. Activitatea a fost organizată de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, Sectorul Agro-silvic bisericesc, în colaborare cu Sectorul Misiune, Departament Activități Tineret, Tabere, Proiecte Scoli și Parohii și se înscrie în cadrul evenimentului „Luna pădurii”.Cei 40 de tineri voluntari, împreună cu silvicultorii, au strâns deșeuri de toate tipurile: hârtie, cutii, pet-uri, sticle.Acțiunea de ecologizare a avut loc în zonele de pădure aflate în proprietatea unităților de cult din cadrul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților și administrate prin  Ocolul Silvic Bisericesc Ilișești.Zona Mănăstirii Voroneț este frecventată atât de turiști, cât și de pelerini, prin urmare acțiunile de ecologizare în această zonă sunt binevenite pentru a păstra curate atât pădurea, cât și zonele limitrofe ale mănăstirii.„Tinerii au avut încă o dată ocazia de a participa la o acțiune de voluntariat, conștientizând astfel cât este de necesar să păstreze mediul curat și respectând astfel creația lui Dumnezeu. Așa cum prin rugăciune ne îngrijim să avem sufletul curat, viața frumoasă și sănătoasă, în același mod prin acțiunile și comportamentul nostru trebuie să ne îngrijim să ne dezvoltăm armonios într-un mediu înconjurător curat.România are cele mai frumoase păduri din Europa, iar efortul de a le păstra curate trebuie să fie o continuă împreună lucrare”, au transmis organizatorii acțiunii de ecologizare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 40 de tineri voluntari din ATOS au participat la o acțiune de ecologizare în zona Voroneț.
 Vizualizări articol: 1228 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
40 de tineri voluntari din ATOS au participat la o acțiune de ecologizare în zona Voroneț5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei