Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 65 (7677)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Familie regăsită la Păltinoasa de un tânăr din America

Vineri, 19 Martie 2021 (16:33:40)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dorința unui tânăr care a fost abandonat la patru zile după naștere și a avut norocul de a fi adoptat de la Centrul de plasament nr. 1 din Suceava, ajungând în America, pare să se fi împlinit, de la distanță de mii de kilometri, prin intermediul rețelei de socializare Facebook.

Dornic să își descopere părinții și rudele de sânge, tânărul născut cu un an înainte de Revoluție a transmis solicitarea sa către administratorii paginii de Facebook „The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României”, care au transmis online mesajul său:

“Vă salut din AMERICA! Numele meu la naștere a fost SOLOMON ION, m-am născut la 29 iunie 1998 acasă, în localitatea PĂLTINOASA, jud. SUCEAVA. Părinții mei se numesc SOLOMON LUMINIȚA și CALDARARU ROBERT și știu că eram împreună cu un frate ROBERT TIBERIU CALDERARU în același centru de plasament. Am fost abandonat la 4 zile de la naștere și adoptat din Centrul de plasament nr. 1 din Suceava. Doresc foarte mult să-mi cunosc părinții și rudele din România. Dacă cineva poate să îmi ofere informaţii despre familia mea, îi rog să o facă în privatul acestei pagini. Apreciez din suflet orice informaţie primită. Vă rog frumos să DISTRIBUIȚI anunțul meu de aici, poate va fi văzut și de rudele mele. Mulțumesc foarte mult!”

Mesajul său a fost distribuit de aproape 1.500 de ori, încât a ajuns și la persoane care îi cunosc familia şi care l-au contactat.

Tocmai de aceea, în dreptul mesajului său apare acum postat de către administratori “Familie găsită și reunită”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Familie regăsită la Păltinoasa de un tânăr din America.
 Vizualizări articol: 4645 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Familie regăsită la Păltinoasa de un tânăr din America3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vinete în ulei de măsline (rețetă italiană veche) Această rețetă este una veche, italiană tradițională, din regiunea Puglia. Există și alte versiuni din alte părți ale Italiei, care au ajuns de câțiva ani și în cămările românilor, grație doamnelor de pe la noi care au plecat să... Citeşte