Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 65 (7677)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Messi și Ronaldo, îngropați prea devreme

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nimic nou sub soare sau sub nocturnă în această săptămână de Liga Campionilor. Singura echipă în dubiu pentru sferturi era una dintre Chelsea și Atletico, dar și acolo tot echipa favorită, în urma scorului din tur, s-a calificat. Vasăzică, înapoi la matcă și pentru Simeone, e de treabă în campionat și LC îi cam încurca pe băieții lui. Situația din La Liga m-a făcut să duc mai departe paralela făcută săptămâna trecută, de toată lumea, între Messi și Ronaldo. Pornim așadar de la faptul că amândoi au ieșit din optimile competiției-regină din Europa, însă continuăm în mod pozitiv. Da, au ratat obiectivul principal al sezonului pentru orice club cu pretenții, dar în întrecerile domestice? Păi amândoi sunt principalii urmăritori ai liderului. Messi a urcat cu Barcelona pe locul 2, în timp ce Juventus este încă pe 3, dar va urca pe locul secund fie și cu un singur punct în restanța de pe teren propriu cu Napoli. Oricum, cred că a devenit limpede pentru toată lumea că Milan, momentan a doua în clasament, a epuizat acea energie neverosimilă pe care a avut-o în prima jumătate a sezonului. Coechipierii lui Ibra nu au valoarea necesară să câștige din rutină, nici măcar cu suedezul în teren, darmite în lipsa lui. Așadar, dacă e cineva de care Inter să se teamă, atunci Juve e aceea, mai ales că acum se poate concentra pe Serie A. La fel în Spania, Atletico o percepe pe Barça ca principală amenințare, căci Realul e și angrenată încă pe frontul european, e și un pic mai departe în clasament, iar meciul direct a trecut (1-1).

Parcursul similar al celor doi corifei este confirmat și de prezența lor în finala cupei; Barcelona va juca împotriva celor de la Athletic Bilbao, în timp ce Juventus o va întâlni pe Atalanta. Deci atât Messi, cât și Ronaldo au pusă deoparte varianta de rezervă, pot ridica un trofeu deasupra capului în urma unui singur meci. Dar cei doi au mari șanse să obțină și câte un trofeu individual, cel de golgheter în întrecerea internă. Messi are 3 goluri în fața lui Suarez, în timp ce Ronaldo s-a dus la 4 în fața lui Lukaku.

Așadar Messi și Ronaldo au încă în cătare următoarele obiective: campionat/cupă/golgheter. Pronosticul meu e că fiecare va obține două dintre ele, nu neapărat aceleași.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Messi și Ronaldo, îngropați prea devreme.
 Vizualizări articol: 1176 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Messi și Ronaldo, îngropați prea devreme5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vinete în ulei de măsline (rețetă italiană veche) Această rețetă este una veche, italiană tradițională, din regiunea Puglia. Există și alte versiuni din alte părți ale Italiei, care au ajuns de câțiva ani și în cămările românilor, grație doamnelor de pe la noi care au plecat să... Citeşte