Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 65 (7677)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trei mucoși au furat bani de la un magazin și și-au cumpărat scutere

Vineri, 19 Martie 2021 (13:35:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei minori cu vârste de 12 și 13 ani au furat bani și țigări de la un magazin din Dărmănești. Incidentul s-a petrecut joi, la orele amiezii, într-un moment în care proprietara a auzit zgomote în curte și a închis magazinul pentru a vedea ce se petrece. A făcut imprudența de a lăsa cheia în ușă, aspect care nu le-a scăpat micilor hoți. S-a întors după câteva minute, care le-au fost suficiente celor trei mucoși pentru a fura 9.000 de lei și 4 pachete de țigări. Polițiștii au reușit destul de rapid să dea de urma hoților și au aflat și cum au acționat aceștia. Doi frați au creat o diversiune și au provocat zgomot pentru a o scoate afară din magazin pe proprietară, iar prietenul lor a intrat și a furat banii și țigările. Ulterior, micii hoți au cumpărat două scutere pentru care au plătit suma de 4.400 de lei. Banii au fost predați proprietarei, care a mai recuperat de la tatăl celor doi frați suma de 1.969 de lei. Diferența de bani nu a fost încă recuperată. Polițiștii continuă acum cercetările și urmează să stabilească măsurile pe care le vor lua.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei mucoși au furat bani de la un magazin și și-au cumpărat scutere.
 Vizualizări articol: 4322 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Trei mucoși au furat bani de la un magazin și și-au cumpărat scutere2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vinete în ulei de măsline (rețetă italiană veche) Această rețetă este una veche, italiană tradițională, din regiunea Puglia. Există și alte versiuni din alte părți ale Italiei, care au ajuns de câțiva ani și în cămările românilor, grație doamnelor de pe la noi care au plecat să... Citeşte