Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 65 (7677)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

NOUL FORD KUGA prin programul rabla 2021! ALEGEREA ÎȚI APARȚINE!

Superb conceput, remarcabil de eficient, mai mult decât înzestrat, este disponibil acum pentru comandă la UNION CARS - dealerul tău Ford din Suceava!

Kugaeste disponibilă în trei opţiuni hybrid: Plug-in Hybrid, EcoBlue Hybrid şi Full Hybrid, şi în variantele de motorizări la fel de sofisticate, non-hibride,pe Motorină EcoBlue cu tracţiune faţăsau integrală şi în varianta EcoBoost pe Benzină. Alegerea îţi aparţine. Un amestec excelent de benzină şi energie electrică.

Consumul poate varia în funcţie de motorizarea aleasă de la 5,6 până la 8,5 l/100 km,aşadar Noul Ford Kuga respectăstandardele stricte de emisii Euro 6.2.

Tehnologia avansată Plug-in Hybrid (PHEV) a Kuga combinăun motor electric, pe bază de baterie, cu un motor pe benzină Duratec de 2,5 litri. Bateria hibridă poate fi reîncărcatăla domiciliu sau la staţiile de încărcare publice. Energia recuperată în timpul frânării ajută, de asemenea, la încărcarea bateriei în timp ce conduci. Atunci când este complet încărcat, Kuga PHEV are o autonomie exclusiv electrică de până la 56 km şi hibridă totală de până la 748 km.

Încărcarea Ford Kuga Plug-in Hybrid se face fără efort.SUV-ul vine echipat cu un cablu de încărcare standard, pentru încărcarea regulată la domiciliu,şi un cablu opţional pentru încărcarea la staţiile publice. Atunci când conduci, o combinaţie între frânarea regenerativă şi puterea extrasă din motor ajutăla reîncărcarea bateriei. Şi dacă trebuie să reîncarci la drum, poţi utiliza cu uşurinţă reţeaua de staţii publice de încărcare, aflată în continuă dezvoltare.

Concepute pentru a combina stilul elegant şi randamentul puternic al SUV-ului: tempomatul adaptiv al Ford Kuga şi cele 5 moduri de condus selectabile înseamnă că îţi poţi adapta experienţa de condus la orice condiţii rutiere: normal, eco, sport, alunecos şi potecă.

În ceea ce priveşte siguranţa şi securitatea,de la alertarea ta privind potenţialele pericole de coliziune, la sisteme inteligente care te ajută să menţii tracţiunea şi stabilitatea, siguranţa ta este preocuparea noastră. Acesta este motivul pentru care noul Ford Kuga are ca dotare standard o serie de tehnologii inteligente de asistenţă, toate concepute pentru a te ajuta să te protejezi, să îţi protejezi familia, dar şi pe ceilalţi participanţi la trafic.

Cu un design exterior rafinat, contemporan, spaţiul interior flexibil şi adaptabil, Noul Ford Kuga este vehiculul perfect pentru a-ţi scoate la suprafaţă simţul interior al aventurii. Şi, având la dispoziţie o gamă largă de accesorii de transport pe acoperiş, Ford Kuga este mai mult decât capabil să te ajute să te deplasezi în weekend.

 

Vă invităm la UNION CARS, dealer Ford în Suceava, pentru oferte şi programări sesiuni de test drive! Bdul Sofia Vicoveanca, nr. 5, www.fordsuceava.ro, 0230/220.000; 0230/220045

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului NOUL FORD KUGA prin programul rabla 2021! ALEGEREA ÎȚI APARȚINE!.
 Vizualizări articol: 2210 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NOUL FORD KUGA prin programul rabla 2021! ALEGEREA ÎȚI APARȚINE!0.05

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vinete în ulei de măsline (rețetă italiană veche) Această rețetă este una veche, italiană tradițională, din regiunea Puglia. Există și alte versiuni din alte părți ale Italiei, care au ajuns de câțiva ani și în cămările românilor, grație doamnelor de pe la noi care au plecat să... Citeşte