Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 65 (7677)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Humoreanul Daniel Plai, titular pentru România în meciul cu Spania

Vineri, 19 Martie 2021 (15:08:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipa de rugby a României întâlnește sâmbătă, 20 martie, la București, naționala Spaniei, într-un meci contând pentru etapa a treia a Rugby Europe, o partidă extrem de importantă în economia calificării pentru Cupa Mondială din 2023.

Titular la numărul 10, pe postul cheie de mijlocaș la deschidere, este anunțat Daniel Plai, din Gura Humorului, sportiv crescut și format la CSȘ Gura Humorului, legitimat la Steaua. Celălalt humorean obișnuit al echipei naționale, Mihai Macovei, nu va fi prezent la acest meci, fiind nevoit să se întoarcă la echipa de club din Franța.

Meciul România-Spania se joacă pe stadionul Ghencea din Capitală, fără spectatori, în transmisiune directă pe TVR 1 sâmbătă, de la ora 15.00.

În primele două etape, România a pierdut în Rusia (18-13) și a câștigat în Spania (28-27). Au fost două meciuri la limită, românii dominând prima repriză în Rusia, în timp ce în Portugalia gazdele au părut că au meciul sub control, dar ai noștri au revenit pe final, cu 14 puncte în zece minute și o victorie obținută în ultima fază de joc.

România a acumulat cinci puncte (un punct bonus în Rusia și 4 puncte din Portugalia) și se află pe locul II în clasament, după Georgia.

Partida de sâmbătă cu Spania este deosebit de importantă, iar cu o victorie România poate lua o opțiune serioasă pentru calificare, deși campania pentru Cupa Mondială se va întinde și pe parcursul anului viitor.

Va fi cea de-a 39-a confruntare directă dintre România și Spania, palmaresul general consemnând 34 de victorii ale Stejarilor. Spaniolii au însă victorii recente, în 2018 și 2019.     

Ediția din acest an a Rugby Europe Championship consemnează și debutul campaniei de calificare la Cupa Mondială din Franța pentru zona europeană. Primele două clasate în ierarhia cumulată a competiției 2021 – 2022 se vor califica direct la Cupa Mondială, în timp ce ocupanta locului 3 va merge la turneul final de recalificare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Humoreanul Daniel Plai, titular pentru România în meciul cu Spania.
 Vizualizări articol: 1164 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Humoreanul Daniel Plai, titular pentru România în meciul cu Spania0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vinete în ulei de măsline (rețetă italiană veche) Această rețetă este una veche, italiană tradițională, din regiunea Puglia. Există și alte versiuni din alte părți ale Italiei, care au ajuns de câțiva ani și în cămările românilor, grație doamnelor de pe la noi care au plecat să... Citeşte