Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 mai 2020 - Anul XXV, nr. 103 (7408)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primarul din Adâncata vrea ridicarea carantinei după ce în comună nu s-a înregistrat nici un caz de coronavirus

Marţi, 5 Mai 2020 (16:10:31)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Adâncata, Viorel Cucu, vrea ridicarea carantinării comunei. Viorel Cucu a declarat că de la începutul pandemiei de coronavirus și până în momentul de față în această comună nu s-a înregistrat nici un caz de boală. Trebuie spus că Adâncata se numără printre cele nouă localități din zona Sucevei în care a fost instituită carantina ca măsură de prevenție a răspândirii infecțiilor cu coronavirus.

Primarul din Adâncata a declarat că populația comunei a ajuns la limita răbdării, carantina provocând nemulțumiri mari în rândul cetățenilor. Viorel Cucu a spus că o altă problemă ar fi și aceea că sunt foarte mulți cetățeni din comună care în această perioadă plecau la muncă în străinătate, în Germania, Austria sau Franța, lucru imposibil având în vedere restricțiile de circulație impuse în zonele carantinate. El arătat că aproximativ 300 de cetățeni ai comunei ar fi plecat în străinătate la muncă, pentru a asigura resursele financiare pentru familii.

„Sunt oameni care pleacă de două sau de trei ori pe an la muncă în străinătate pentru a-și asigura banii pentru ei și familiilor lor pentru tot anul. Și vreau să spun că deja la primărie au fost câteva zeci de persoane pentru a le semna documentele de care au nevoie pentru a pleca în străinătate, dar nu am făcut acest lucru având în vedere situația de carantină. Nu se poate să îi izolăm pe oameni”, a arătat primarul din Adâncata. Viorel Cucu a spus că există o problemă reală cu privire la lipsa banilor pentru unii locuitori ai comunei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Adâncata vrea ridicarea carantinei după ce în comună nu s-a înregistrat nici un caz de coronavirus.
 Vizualizări articol: 2248 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul din Adâncata vrea ridicarea carantinei după ce în comună nu s-a înregistrat nici un caz de coronavirus0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei