Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 mai 2020 - Anul XXV, nr. 103 (7408)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

5G sau covidul camuflat?

Un transport agabaritic, în miez de noapte, prin Suceava carantinată, a stârnit adepții teoriilor conspiraționiste, dar și multe hohote de râs

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Duminică seara, aproape de miezul nopții, prin municipiul Suceava a trecut un transport agabaritic, conținutul acestuia fiind învelit într-o folie albastră.

Imaginile surprinse de un sucevean, Cezar Popescu, care le-a postat pe un grup de FB care vizează orașul Suceava, au stârnit imediat reacții diverse, de la teorii conspiraționiste la comentarii hazlii, care au stârnit amuzamentul multora.

“O fi vreo antenă 5G...”, a spus unul dintre comentatori, gânditor, completat rapid de altul care e convins deja că asta e - “A învelit-o în folie să nu vadă lumea”.

În schimb, alții au ales să facă “caterincă”, mergând chiar pe ideile conspiraționiste - “Da' ce mare e... Cred că încape mult 5 g în ea!”, în vreme ce altul vine cu o altă idee hazlie “E covidul camuflat!”.

“Satelit, antena 5g, virus, vaccin, masoni, Iohanis, Orban sau Arafat. Una din variante, pt că altceva nu mai există pe Pământ...” precizează un comentator posibilele teorii conspiraționiste care mai pot fi legate de transportul agabaritic. Dar a uitat de alte “teorii” cu priză la public, completată de un alt sucevean - “Eu zic că e biroul ocultei mondiale. Normal, cu tot cu mondiali în el!”. Replica nu întârzie mult: “cip-ul blestemat, varianta xxl, pt aștia mai plinuți”. “La asta nu m-am gândit.. șah mat! Teoria ta duce mai mult spre adevăr decât a mea. Știi ceva ce noi nu știm”, i se răspunde, în aceeași notă.

“Niște materie cenușie pentru proști”, spune o cititoare, în vreme ce alții vin cu alte idei trăsnite: “E locomotiva de la metrou. Cât stau oamenii în case aștia construiesc metrou în Suceava. O să aveți o surpriză plăcută când ieșiți din carantină”.

De fapt, transportul agabaritic a fost unul autorizat pentru Ambro, una dintre puținele companii industriale care mai sunt în Suceava, fiind vorba de instalații pentru realizarea unei unități de cogenerare de înaltă eficiență cu turbină cu gaze și cazan recuperator de abur fără ardere suplimentară.

Dacă varianta aceasta nu e pe placul unora, mai există și varianta propusă tot de cel care a postat pozele – o sticlă uriașă de bere Suceava. Să fie deschisă când va ieși Suceava din carantină!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un transport agabaritic, în miez de noapte, prin Suceava carantinată, a stârnit adepții teoriilor conspiraționiste, dar și multe hohote de râs.
 Vizualizări articol: 4937 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Un transport agabaritic, în miez de noapte, prin Suceava carantinată, a stârnit adepții teoriilor conspiraționiste, dar și multe hohote de râs3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei