Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 mai 2020 - Anul XXV, nr. 103 (7408)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Utile pe timp de pandemie

Viziere fixe și rabatabile, paravane de protecție și folii antimicrobiene, utile la birou, pe stradă și în transportul public, produse de o firmă suceveană

Lumea, așa cum o știam, s-a schimbat complet din cauza pandemiei de coronavirus, iar măsurile de siguranță care erau opționale devin în multe cazuri obligatorii. Un exemplu concret este faptul că măştile de protecţie vor fi obligatorii în spaţiile publice închise şi în transportul în comun după 15 mai, în toată țara, nu doar unde s-a decis la nivel local.

Tocmai de aceea, pentru a veni în sprijinul comunității și a răspunde cerințelor actuale de pe piață, o firmă suceveană, Promoart, recunoscută pentru serviciile de print de mari dimensiuni, tipar digital, personalizări, grafică, colantări etc., a trecut la producerea și comercializarea de articole de protecție.

Și au devenit atât de buni încât produsele lor sunt acum utilizate în toată țara, au primit autorizare din partea Ministerului Apărării Naționale și au o mulțime de acreditări, de la ISO 9001:2015; ISO 12647:2013; ISO 14001:2015; până la OHSAS 18001:2007.

 

1. Viziera M3, folosită cu succes pentru echiparea personalului implicat în combaterea răspândirii infecției cu COVID-19, a fost primul lor produs cu care au venit în ajutorul comunității.

Produsul s-a dovedit a fi foarte util, fiind folosit din plin de către cei aflați în linia I a luptei cu noul coronavirus, mai ales că Promoart a și donat în toata țara peste 10.000 de viziere, în special către spitale (Spitalul Județean Suceava, Spitalul Fălticeni, Spitalul CFR Iași, Spitalul Clinic de Urgență "Sf. Spiridon”, Spitalul de Pneumoftiziologie și Spitalul Judeţean „Mavromati” din Botoșani), dar și către multe alte instituții.

Viziera M3 permite purtarea concomitentă a ochelarilor și a măștii de protecție, banda de strângere pe cap este reglabilă şi nu afectează confortul în timpul purtării.

Produsul este necesar, în contextul pandemiei de COVID-19, pentru protecția feței împotriva stropilor și a impactului particulelor solide de joasă și medie energie, care pot veni în contact cu zona feței, în special cu gura, nasul și ochii.

Produsul a fost autorizat de către Centrul de Cercetări Științifice din cadrul Ministerului Apărării Naționale.

Pe lângă faptul că protejează întreaga față, nu împiedică vizibilitatea, permite mișcarea și nu favorizează transpirația, acest produs, 100% românesc, nu irită ochii și pielea, iar materia primă este prietenoasă cu mediul, fiind 100% reciclabilă.

 

2. Viziera M3 Pro – Versiunea upgradată a M3, dezvoltată recent, este o masca transparentă tip scut, pentru față, realizată din material rezistent, cu utilizare eficientă la temperaturi ridicate sau scăzute, prevăzută cu o ramă rabatabilă pentru prindere cap şi foarte uşor de curățat, care poate fi purtată în combinație cu alte echipamente de protecție individuală (combinezon cu capion, mască etc.).

 

3. Folie cu protecție antimicrobiană

Cea mai nouă metodă de protejare a angajaților și clienților de acțiunea agenților microbieni este acoperirea suprafețelor cu o frecvență mare de contact cu o folie de protecție antimicrobiană.

Hexis Pure Zone® este compusă dintr-un strat de PVC transparent de 60 microni care conține agenți antimicrobieni, acoperit cu un adeziv acrilic sensibil la presiune. Este destinată pentru protecția efectivă și de lungă durată a suprafețelor în zonele care necesită un grad ridicat de igienă – zone publice, vehicule de transport public, unități agroalimentare, camere umede, grădinițe, farmacii, spitale, clinici și cabinete medicale etc.

Folia PURE ZONE® conține ioni de argint care sunt eliberați de pe stratul superior atunci când acesta intră în contact cu umiditatea. Acești ioni reactivi blochează rapid și distrug bacteriile, împiedicându-le să se înmulțească între două operațiuni de curățare și dezinfectare.

Recent, în Franța s-a trecut la aplicarea foliei antimicrobiene, care folosește ingrediente biocide active, în autobuzele de transport în comun, pentru ca oamenii să fie încurajați să le utilizeze, știindu-se în siguranță.

 

4. Paravan transparent de protecție

Printre cele mai utilizate măsuri necesare pentru oprirea răspândirii noului coronavirus se numără și amplasarea de paravane transparente de protecție.

Realizat din policarbonat compact, paravanul Promoart este deosebit de rezistent la șocuri, vibrații și lovituri și poate fi amplasat pe tejghea, casierie, oficiu etc., în scopul protejării lucrătorilor de contactul direct cu clienții.

Acesta se poate realiza și după o formă specifică, personalizată la comandă, pe baza fiecărui ghișeu în parte, în funcție de anumite dimensiuni.

Materialul are rezistență UV, putând fi utilizat atât la interior, cât și la exterior. Paravanele au scopul de a minimiza contactul fizic direct, dovedindu-se foarte utile în magazine, farmacii, benzinării, bănci, cabinete medicale, recepții, pentru separarea birourilor etc.

 

Promoart - date de contact

Promoart, una dintre cele mai bine cotate și recomandate companii de producție publicitară, care realizează acum și articole de protecție, are sediul în municipiul Suceava, pe Calea Unirii nr. 31 A , și poate fi contactată la telefon +40 330 100 333 sau 40 752 111 710, +40 753 111 114, sau pe e-mail, la vanzari@promoart.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viziere fixe și rabatabile, paravane de protecție și folii antimicrobiene, utile la birou, pe stradă și în transportul public, produse de o firmă suceveană.
 Vizualizări articol: 2198 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Viziere fixe și rabatabile, paravane de protecție și folii antimicrobiene, utile la birou, pe stradă și în transportul public, produse de o firmă suceveană5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei