Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 mai 2020 - Anul XXV, nr. 103 (7408)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tânăr arestat preventiv, după ce i-a amenințat pe vecini și pe polițiștii veniți să-l domolească

Marţi, 5 Mai 2020 (16:08:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul din comuna Corocăiești care a provocat un adevărat scandal de 1 mai, amenințând vecinii și pe polițiștii veniți să aplaneze conflictul, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce procurorii care instrumentează dosarul de cercetare penală au pus în sarcina acestuia săvârșirea și a două infracțiuni de ”ultraj” asupra oamenilor în uniformă ajunși la fața locului. După ce a petrecut 24 de ore după gratii, magistrații instanței de judecată au admis propunerea procurorilor și au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

 În timpul incidentului violent, agresorul l-a lovit pe unul dintre polițiști

Incidentul violent s-a petrecut în cursul zilei de vineri, fiind sesizat polițiștilor în jurul orei 17.15 de către o femeie din satul Corocăiești, comuna Verești. La locuința femeii care apelase poliția după ce vecinul său Pavel Galan, în vârstă de 25 de ani, o amenințase cu acte de violență, polițiștii au discutat cu aceasta, demarând verificările. Tocmai în acel moment la poarta locuinței femeii a apărut bărbatul de 25 de ani, aflat în stare de ebrietate, care a continuat să-i adreseze înjurături femeii, dar și polițiștilor aflați în exercițiul funcțiunii.

La un moment dat bărbatul băut și agresiv i-a aplicat o lovitură cu piciorul în zona abdominală unuia dintre agenţii de poliţie, care în căzătură s-a lovit la mâna stângă, suferind leziuni fizice care necesită pentru vindecare 3-4 zile de îngrijiri medicale.În continuare polițiștii au fost nevoiți să folosească spray-ul iritant din dotare, imobilizând apoi și încătușând agresorul. Acesta a fost condus la sediul Secției de Poliție Rurală Ipotești, unde a continuat audierea lui. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ”tulburarea ordinii și liniștii publice” și ”amenințare”, dosarul fiind prezentat procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava. În cursul nopții care a urmat, pe numele bărbatului de 25 de ani a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul Penitenciarului din Botoșani.

 

Dosarul preluat de procurori a fost extins și asupra săvârșirii infracțiunilor de ”ultraj”

În cursul aceleiași seri, dosarul a fost preluat de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, care a dispus extinderea cercetărilor şi asupra a două infracţiuni de „ultraj”, după ce s-a constatat că cei doi polițiști au fost agresați verbal, iar Galan i-a aplicat o lovitură cu piciorul în zona abdominală unuia dintre agenţii de poliţie care, în căzătură, s-a lovit la mâna stângă. În cursul zilei de 2 mai procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat, pentru infracțiunile comise, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Suceava a dispus admiterea propunerii de arestare preventivă făcută de procurori pe numele lui Pavel Galan pentru o perioadă de 30 de zile, emițând un mandat pe numele acestuia. Cercetările sunt continuate pentru lămurirea tuturor împrejurărilor și a circumstanțelor de comitere a faptelor penale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr arestat preventiv, după ce i-a amenințat pe vecini și pe polițiștii veniți să-l domolească.
 Vizualizări articol: 2262 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr arestat preventiv, după ce i-a amenințat pe vecini și pe polițiștii veniți să-l domolească0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei