Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 mai 2020 - Anul XXV, nr. 103 (7408)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur vrea ca primarii localităţilor în carantină să vină cu cât mai multe argumente pentru ridicarea acestei măsuri

Marţi, 5 Mai 2020 (20:28:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, le-a cerut primarilor din localităţile sucevene carantinate, Suceava, Adâncata, Salcea, Ipotești, Bosanci, Moara, Șcheia, Pătrăuți și Mitocu Dragomirnei, ca săptămâna viitoare să vină cu propuneri şi argumente concrete pentru ridicarea acestei măsuri. Primarii celor nouă localităţi în carantină din judeţ au participat, marţi, la o întâlnire cu prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, directorul interimar al DSP Suceava, dr. Manuela Trifan, și cu şeful IPJ Suceava, comisarul-șef Adrian Buga.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre problemele cu care se confruntă fiecare localitate și propuneri privind relansarea activității economico-sociale. La începutul întâlnirii, directorul interimar al DSP Suceava a prezentat pe scurt situația epidemiologică, menționând că cele nouă localități au la această dată, conform statisticii acestei instituţii, 536 de persoane depistate pozitiv la coronavirus și nevindecate.

De asemenea, primarii au ridicat probleme specifice fiecărei localități, de la transportul în comun până la modul în care la punctele de control sunt interpretate documentele persoanelor care lucrează în Suceava.

Atât prefectul, cât și președintele Consiliului Județean Suceava au subliniat că pentru perioada următoare este foarte important să nu mai apară noi focare, pentru a scădea și numărul testelor pozitive. Cei doi au subliniat faptul că doar așa ar exista posibilitatea relaxării restricțiilor. Autoritățile județene au făcut un apel la primari să explice populației necesitatea de a continua să respecte și în perioada următoare regulile stabilire de autorități.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a propus ca săptămâna viitoare să aibă loc o nouă întâlnire cu toți primarii din zona carantinată, iar până atunci să fie pregătite toate datele și propunerile, care să însemne cât mai multe argumente spre a fi transmise către grupul tehnic și factorilor decizionali, elemente ce pot fi utile în elaborarea propunerilor de măsuri după încetarea stării de urgență.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur vrea ca primarii localităţilor în carantină să vină cu cât mai multe argumente pentru ridicarea acestei măsuri.
 Vizualizări articol: 2560 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur vrea ca primarii localităţilor în carantină să vină cu cât mai multe argumente pentru ridicarea acestei măsuri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei