Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 mai 2020 - Anul XXV, nr. 103 (7408)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aproape o treime dintre sucevenii infectați cu COVID au fost declarați vindecați

Marţi, 5 Mai 2020 (16:01:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectura Suceava a informat, marți, la ora 14.00, printr-un comunicat de presă, că până la această oră în județul Suceava au fost externate din spital 1.357 de persoane și au fost declarate vindecate de COVID -19 un număr de 986 de persoane, dintre cele 3.010 confirmate până acum infectate cu noul coronavirus.

Pentru județul Suceava, la data prezentului comunicat erau efectuate 12.945 teste.

Se află încă în autoizolare la domiciliu 682 de persoane și în carantină instituționalizată 549 de persoane. Un număr de 13.945 persoane au încheiat măsura autoizolării și 2.018 persoane au ieșit din carantina instituționalizată.

Potrivit comunicatului Prefecturii, pentru menținerea ordinii și siguranței, acțiunile desfășurate în contextul COVID 19 au constat, în ultimele 24 de ore, în 85 misiuni, cele mai multe pentru verificarea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină. Au fost verificate 556 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare.       

Au fost constatate și aplicate 66 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 88.000 lei. Totodată au fost constatate 4 infracțiuni în context, fiind înregistrat un dosar penal în care au fost cercetate 2 persoane. Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat 5 fapte de natură contravențională (5 alte contravenții în context). Valoare totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 10.305 lei. Totodată au fost constatate 7 infracțiuni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape o treime dintre sucevenii infectați cu COVID au fost declarați vindecați.
 Vizualizări articol: 1611 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape o treime dintre sucevenii infectați cu COVID au fost declarați vindecați0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei