Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 apr 2020 - Anul XXV, nr. 77 (7382)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

2.000 de distribuitoare de dezinfectant se montează deja în toate scările de bloc din Suceava

Joi, 2 Aprilie 2020 (16:41:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dotarea fiecărei scări de bloc cu distribuitoare de dezinfectant a început deja în municipiul Suceava, administrația locală reușind să achiziționeze în foarte scurt timp 2.000 de bucăți, pe care le distribuie asociațiilor de proprietari.

“În toate scările de bloc din municipiu se montează zilele acestea dispensere pentru dezinfectant, reprezentanții asociațiilor de proprietari fiind cei care se ocupă de acest lucru. Cei care au posibilitatea, pot ajuta la montarea dispenserelor în scările lor de bloc, dar și în cele vecine, pentru că sunt multe persoane vârstnice, care pot întâmpina dificultăți. Mulțumesc tuturor persoanelor care și-au exprimat dorința de a fi alături de Suceava în această perioadă grea, acum este unul dintre momentele în care ei pot să se implice!”, a spus viceprimarul Lucian Harșovschi, care s-a ocupat de această operațiune, în ritm fulger.

O problemă acută o reprezintă, în această perioadă, lipsa dezinfectantului, din cauza cererii imense de pe piață, puținele stocuri existente fiind vândute la prețuri speculative.

Viceprimarul Sucevei a explicat că demersurile de achiziție, chiar și în sistemul electronic național, s-au lovit de prețul uriaș cerut pe dezinfectant – 130 de lei litrul, motiv pentru care nu a autorizat tranzacția.

În schimb, de mare ajutor s-a dovedit o donație făcută de o companie privată.

“Le mulțumesc celor de la Egger Technologia SRL pentru sprijinul oferit, aceștia ajutând primăria cu 1.000 litri de dezinfectant, cu care se vor umple dozatoarele”, a adăugat viceprimarul Lucian Harșovschi.

Acesta și-a exprimat speranța ca distribuitoarele de dezinfectant și conținutul acestora să fie utilizate așa cum trebuie, pentru protejarea populației, nu să fie vandalizate sau furate, păstrarea acestora fiind esențială pentru a fi limitată răspândirea coronavirusului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 2.000 de distribuitoare de dezinfectant se montează deja în toate scările de bloc din Suceava.
 Vizualizări articol: 1815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
2.000 de distribuitoare de dezinfectant se montează deja în toate scările de bloc din Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei