Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 apr 2020 - Anul XXV, nr. 77 (7382)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primarul din Berchișești merge din casă în casă pentru a le explica oamenilor că e bine să nu părăsească domiciliul

Joi, 2 Aprilie 2020 (13:44:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Berchișești, Violeta Țăran, și angajații de la departamentul de asistență socială merg personal zilele acestea la toate casele din comună pentru a le explica oamenilor că este bine să nu iasă din casă pentru a se proteja de infecțiile cu noul coronavirus. Violeta Țăran a declarat că în cadrul discuțiilor cu oamenii le spune acestora că situația s-a agravat și că cel mai bine este să nu părăsească domiciliul decât în situații excepționale. Ea a precizat că tot primăria le-a transmis oamenilor declarațiile pe proprie răspundere pentru circulația persoanelor în situația în care există o urgență pentru a ieși din locuințe. Primarul din Berchișești a spus că în comună se fac lucrări pentru dezinfecția străzilor, iar recent s-a realizat din nou o dezinfecție a primăriei, a cabinetelor medicale, a sediului poliției și a poștei.

În același timp, Violeta Țăran a spus că asistentul comunitar și cel social le-a vizitat pe toate cele aproximativ 420 de persoane cu vârsta de peste 65 de ani din comună pentru a se asigura că nu sunt probleme deosebite.

Primarul din Berchișești a  făcut un apel la calm, liniște și respectarea tuturor prevederilor legale în vigoare în această perioadă de stare de urgență. „Vă mulțumesc din suflet că v-ați însușit recomandările cuprinse în actele normative emise până acum, atât prin Ordonanțele Militare dispuse de statul român, cât și cele ale Primăriei și Consiliului Local al comunei Berchișești.
Știu că sunt zile extrem de dificile pentru fiecare dintre noi. Tocmai de aceea, având în vedere și dramatismul din jurul nostru, fac din nou un apel către voi: nu ieșiți din case și din gospodării decât în situații de maximă urgență și de maximă necesitate! Nu plecați din localitate, de asemenea, doar dacă nu există alte variante, dar eu cred că întotdeauna putem găsi soluții pentru orice cazuri de forță majoră”, a spus Violeta Țăran. Ea a subliniat că toate acestea sunt măsuri de precauție, „de pază bună până trece primejdia grea, pentru că acum suntem cu toții într-o primejdie de moarte”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Berchișești merge din casă în casă pentru a le explica oamenilor că e bine să nu părăsească domiciliul.
 Vizualizări articol: 2384 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul din Berchișești merge din casă în casă pentru a le explica oamenilor că e bine să nu părăsească domiciliul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei