Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 apr 2020 - Anul XXV, nr. 77 (7382)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Studenții Universității sunt îndemnați să-și spună părerea despre cum se desfășoară cursurile online

Joi, 2 Aprilie 2020 (14:39:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) realizează un chestionar cu privire la desfășurarea activităților didactice din mediul online, în această perioadă, când cursurile față în față sunt suspendate.

Autorii sondajului vor să afle care este punctul de vedere al studenților referitor la procesul de predare-învățare în această perioadă, dacă au sugestii pentru îmbunătățirea metodelor sau care le sunt nemulțumirile cu privire la educația la distanță, prin online.

Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS) îndeamnă studenții Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava să completeze chestionarul în număr cât mai mare, până la data de 12 aprilie.

„Dacă ați întâmpinat dificultăți cu privire la orice aspect ce ține de procesul de predare-învățare în această perioadă, Asociația Studenților din Universitatea Suceava vă încurajează să transmiteți acest lucru sau recomandări pe care ați vrea să le îndeplinească universitatea, completând chestionarul de mai jos, inițiat și transmis de către Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România, până în data de 12 aprilie: https://www.questionpro.com/a/TakeSurvey?tt=It%2B4TQOjtZs%3D

Pentru orice probleme punctuale, cu care considerați că vă putem ajuta, nu ezitați să ne contactați”, transmite ASUS.

Răspunsurile sunt anonime, iar comunicarea rezultatelor obținute se va face prin date statistice.

Studenții sunt întrebați de la cine au primit suport și îndrumare în această perioadă, în ce măsură au participat la cursuri/ seminarii / laboratoare, ce dificultăți au întâmpinat, ce platformă online utilizează, etc.

„Acest chestionar urmărește să identifice practicile de educație la distanță utilizate în acest moment în derularea programului de studiul pe care-l urmezi, precum și sprijinului de care ai nevoie pentru continuarea activitatății de studiu. Contribuția ta este importantă pentru identificarea nevoilor și a celor mai eficiente modalități de suport pe care le-am putea solicita conducerii universității unde îți urmezi studiile”, menționează ANOSR.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studenții Universității sunt îndemnați să-și spună părerea despre cum se desfășoară cursurile online.
 Vizualizări articol: 1899 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Studenții Universității sunt îndemnați să-și spună părerea despre cum se desfășoară cursurile online0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei