Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 apr 2020 - Anul XXV, nr. 77 (7382)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezinfecția scărilor de bloc, refuzată de o asociație de proprietari din cartierul Obcini

Joi, 2 Aprilie 2020 (18:55:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campania de dezinfecție a tuturor scărilor de bloc din municipiul Suceava, demarată deja de trei zile, timp în care s-a ajuns la aproape jumătate din totalul imobilelor din oraș, a întâmpinat și piedici neprevăzute.

Viceprimarul Lucian Harșovschi, care coordonează acțiunea de dezinfecție a tuturor celor 1.947 de scări de bloc din municipiu, a mulțumit reprezentanților asociațiilor de proprietari unde s-a acționat până acum pentru implicarea de care au dat dovadă și le-a reamintit tuturor că au obligația de a valida dezinfecția realizată în fiecare scară de bloc.

“Avem însă o excepție, Asociația de proprietari 23+27, din Obcini, care refuză să se implice (să arate echipelor unde să facă dezinfecția și să valideze efectuarea ei). Din păcate, se pare că pentru ei dezinfectarea scărilor de bloc este mai puțin importantă.

Ținând cont de contextul în care ne aflăm și de pericolul real existent, care poate fi redus și prin aceste acțiuni de dezinfecție, solicit asociației să revină asupra deciziilor. În caz contrar, aceasta va suporta sancțiunile conform dispozițiilor legale, dar și <furia> locatarilor, cărora le este privat dreptul la măsuri concrete și necesare de protecție.

Menționez că prin Ordonanța Militară nr. 4, administrația publică locală are îndatorirea de a dezinfecta intrările blocurilor, casa scărilor, lifturile și alte spații comune, precum și punerea la dispoziția asociațiilor a dispozitivelor cu soluție dezinfectantă, celelalte obligații ale asociațiilor rămânând neschimbate”, a declarat viceprimarul Sucevei.

În paralel cu această amplă campanie, dezinfecția continuă și în spațiile publice, pe străzi/trotuare și la toate punctele de colectare a deșeurilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dezinfecția scărilor de bloc, refuzată de o asociație de proprietari din cartierul Obcini.
 Vizualizări articol: 2299 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dezinfecția scărilor de bloc, refuzată de o asociație de proprietari din cartierul Obcini0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei