Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 124 (6834)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Incendii puternice în weekend, la o gospodărie din Horodnic de Sus şi o pensiune din Gura Humorului

Joi, 7 Iunie 2018 (12:24:52)
Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Horodnic de Sus și Gălănești, au intervenit duminică cu cinci autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Horodnic de Sus. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Bucovina" Suceava, incendiul a fost anunţat la 112 la ora 6,30. La sosirea echipajelor, ardeau generalizat anexele gospodărești și acoperișul unei case în construcție, precum și acoperișul unei case bătrânești, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie și la o locuință învecinată.Incendiul a fost lichidat la ora 9:10.Au ars depozitul de furaje și adăpostul de animale, contruite din lemn, pe o suprafață de 90 mp, aproximativ 50 mp din acoperișul casei aflată în construcție și 30 mp din acoperișul casei bâtrănești. Au mai ars circa trei tone de fân și s-au degradat elemente de tâmplărie din PVC și alte bunuri.Incendiul a izbucnit din depozitul de furaje, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric neizolat corespunzător.Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casele proprietarului și locuința învecinată.Militarii Gărzii de Intervenție Gura Humorului și ai Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu trei autospeciale cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o pensiune din cartierul Voroneț, orașul Gura Humorului. Incendiul a fost anunţat la 112 sâmbătă noapte, la ora 23:36. La sosirea echipajelor, ardea o porțiune din astereala acoperișului, cu pericol de propagare la întreaga construcție.Incendiul a fost lichidat la ora 1:10.Au ars aproximativ 20 mp din acoperiș și s-au degradat pereții interiori, elemente de mobilier, aparatură electrică și alte bunuri.Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de coșul de fum al centralei termice, amplasat ori neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat clădirea pensiunii turistice.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendii puternice în weekend, la o gospodărie din Horodnic de Sus şi o pensiune din Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1270 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incendii puternice în weekend, la o gospodărie din Horodnic de Sus şi o pensiune din Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei