Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 feb 2017 - Anul XXII, nr. 38 (6454)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Şoferul care a provocat vineri un accident la Boroaia s-a ales cu dosar penal pentru cinci infracţiuni

Duminică, 19 Februarie 2017 (11:37:06)

Şoferul în vârstă de 27 de ani, din comuna Șcheia, care a provocat vineri dimineaţă un accident la Boroaia, s-a ales cu dosar penal pentru cinci infracţiuni, poliţiştii descoperind că acesta nu avea permis corespunzător pentru ansamblul pe care îl conducea (maşină cu platformă), platforma avea numere aparţinând unui alt autovehicul, iar şoferul deţinea fără autorizaţie un pistol cu aer comprimat adus din străinătate.

Reamintim că vineri, la ora 07.10, în timp ce conducea un autoturism cu platformă pe DN 15C, pe raza localității Boroaia, tânărul nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 42 de ani, din comuna Vadu Moldovei.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători auto și a unui bărbat de 58 de ani, din comuna Șcheia, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 27 de ani.

Conducătorul auto de 27 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și conducătoarei auto li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că remorca autoturismului nu este înmatriculată, numărul fiind atribuit unui alt autovehicul din străinătate, iar conducătorul auto de 27 de ani deține permis de conducere doar categoria ”B”, necorespunzător categoriei din care face parte ansamblul auto, a cărei masă maximă autorizată este mai mare de 750 kg și care necesită permis de conducere categoria ”BE”.

Cu ocazia examinării autoturismului înmatriculat în străinătate implicat în accident, polițiștii au identificat un pistol cu aer comprimat, pentru care, bărbatul de 27 de ani nu era autorizat să-l deţină, acesta declarând faptul că, l-a achiziționat din străinătate la finele anului 2016 și l-a introdus în țară la începutul anului 2017, fără să fie informat despre obligativitatea legală de a se autoriza.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu permis necorespunzător”, ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals și neînmatriculat remorcă”, ”vătămare corporală din culpă”, ”nerespectarea regimului  armelor şi  muniţiilor” şi ”contrabandă  calificată”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferul care a provocat vineri un accident la Boroaia s-a ales cu dosar penal pentru cinci infracţiuni.
 Vizualizări articol: 4237 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şoferul care a provocat vineri un accident la Boroaia s-a ales cu dosar penal pentru cinci infracţiuni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei