Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 feb 2011 - Anul XVI, nr. 38 (4636)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Preoţii, poştaşii şi primarii, agenţi de publicitate pentru accesarea fondurilor europene

Miercuri, 16 Februarie 2011 (15:40:53)

Preoţii, poştaşii şi primarii ar putea să se numere printre cei care vor promova măsurile prin care pot fi accesate fondurile europene pentru dezvoltare rurală. Afirmaţia îi aparţine preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, în cadrul unei întâlniri în care instituţiile statului au prezentat posibilităţile de accesare a fondurilor europene de către tinerii din judeţ, în special prin măsurile din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală. Flutur a spus că dacă în cursul anului trecut administraţiile publice au reuşit să obţină importante finanţări europene, nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi în mediul privat. „Am mai spus că este foarte bine să faci drumuri, reţele de apă şi canalizare, dar dacă aceste drumuri duc spre o localitate în care nu este o fermă, o unitate de procesare, sau alte firme private care să plătească impozite la primărie, atunci nu se închide cercul”, a declarat Flutur. Şeful administraţiei judeţene a solicitat instituţiilor sucevene care au ca atribuţii popularizarea proiectelor europene de finanţare să se implice mult mai mult în informarea populaţiei judeţului cu privire la modul în care pot fi accesaţi banii puşi la dispoziţie de Uniunea Europeană. El a adăugat că dacă va fi nevoie, în popularizarea măsurilor prin care pot fi accesate fonduri europene vor fi implicaţi şi preoţii şi poştaşii din localităţile sucevene, precum şi primarii, astfel încât aceste informaţii să ajungă la cât mai multe persoane.

Preşedintele CJ Suceava a mai declarat că în perioada următoare vor fi organizate şi alte întâlniri cu potenţialii investitori, în care vor fi prezentate şi exemple de bună practică, respectiv suceveni care au reuşit promoveze proiecte europene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preoţii, poştaşii şi primarii, agenţi de publicitate pentru accesarea fondurilor europene.
 Vizualizări articol: 610 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Preoţii, poştaşii şi primarii, agenţi de publicitate pentru accesarea fondurilor europene3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei