Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 feb 2011 - Anul XVI, nr. 38 (4636)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Copilăria e mai frumoasă în siguranţă!”, la final

Miercuri, 16 Februarie 2011 (13:21:00)

Concursul online „Copilăria e mai frumoasă în siguranţă!”, organizat de E.ON Energie România, în perioada 15 noiembrie 2010 – 15 februarie anul acesta, şi-a desemnat câştigătorii.

Finaliştii concursului au fost desemnaţi prin tragere la sorţi. În urma extragerii, dintre cei aproape 13.650 de participanţi, 100 au primit premii constând în biciclete şi, totodată, primii 2.000 de participanţi înscrişi la concurs au fost recompensaţi cu seturi de rechizite. Valoarea totală a premiilor s-a ridicat la aproximativ 70.000 de lei.

La concursul online, consumatorii casnici de gaze naturale şi energie electrică au fost invitaţi să stabilească prin intermediul aplicaţiei de concurs, disponibilă pe site-ul www.eon-energie-romania.ro, un ”Top al siguranţei”, ierarhizând astfel zece reguli de aur ale utilizării energiei în condiţii de siguranţă.

„Topul siguranţei” indicat de participanţii la concurs (Nu lăsaţi copiii să se joace în jurul stâlpilor electrici sau să se urce pe aceştia! Asiguraţi curăţarea coşurilor de fum de două ori pe an! Nu atingeţi firele electrice căzute la pământ! Nu interveniţi cu obiecte metalice în priză sau în aparatele electrocasnice! Ţineţi aparatele electrice departe de apă! Dacă simţiţi miros de gaz nu deschideţi întrerupătorul! Nu conectaţi aparatele la prize sau prelungitoare improvizate! Nu atingeţi prizele cu mâinile umede! Efectuaţi la timp verificarea şi revizia instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale! Nu lăsaţi focul nesupravegheat!) a fost considerat corect.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Copilăria e mai frumoasă în siguranţă!”, la final.
 Vizualizări articol: 642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Copilăria e mai frumoasă în siguranţă!”, la final0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ? trimis de
(18 feb 2011, 21:17:53
UNDE SUNT CASTIGATORII? NIMENI NU-I GASESTE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei