Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 oct 2007 - Anul XII, nr. 249 (3624)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Liga I

Dominaţia ceferiştilor

"

Echipa CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), formaţia Unirea Urziceni, în ultimul meci din etapa a XI-a a Ligii I şi rămâne neînvinsă în actuala ediţie de campionat. CFR Cluj a deschis scorul în minutul 29, prin Niklas Sandberg. Fundaşul suedez a marcat primul său gol în tricoul formaţiei ardelene, cu capul, de la 6 metri, în urma unui corner de pe partea dreaptă executat de Culio. În minutul 39, Didi a ridicat scorul la 2-0 pentru CFR Cluj, înscriind cu capul, de la şapte metri, în dreapta lui Stelea, după o pătrundere pe dreapta şi o centrare a lui Semedo. La meci au asistat 7.000 de spectatori, între care 50 de suporteri ai Unirii Urziceni. Pe parcursul primei reprize, antrenorii Ioan Andone (CFR) şi Dan Petrescu (Unirea Urziceni) s-au contrat în repetate rânduri, la fel şi la pauză, în drum spre vestiare, subiectul fiind arbitrajului.

 

Dan Petrescu îi laudă pe clujeni

 

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat că rezultatul meciului cu Unirea Urziceni este unul echitabil şi conform cu realitatea din teren şi a lăudat formaţia ialomiţeană pentru că a jucat deschis, spre deosebire de rivalele la titlu, Dinamo şi Steaua. "A fost o partidă bună, cu un ritm extraordinar. Urziceniul este o echipă foarte bună, nu întâmplător ocupă locul 2 (n.r. - după rezultatele din etapa a XI-a, Unirea ocupă locul trei, în coborâre o poziţie faţă de etapa trecută), au un lot foarte bun, conducere competentă şi un antrenor excelent. Meciul de astăzi seamănă cu cel cu Timişoara, pentru că ambele au venit să joace, în timp ce Steaua şi Dinamo s-au apărat sub sloganul «atâta putem, atâta facem»", a spus Andone, la finalul meciului de pe teren propriu cu Unirea, din etapa a XI-a a Ligii I.

Tehnicianul formaţiei clujene a apreciat că diferenţa în partida de duminică a fost făcută de atacanţii Fabbiani şi Didi, şi l-a lăudat pe portarul Nuno Claro, titularizat în locul lui Eduard Stăncioiu, eliminat. "Diferenţa a făcut-o astăzi atacul: Fabbiani şi Didi, ajutaţi de Semedo, Trică şi Culio. În plus am avut multă determinare. Am studiat rezultatele Unirii Urziceni şi din campionatul trecut şi am văzut că greu pierde la două goluri diferenţă, aşa că ceea ce am reuşit astăzi este extraordinar. Am avut şi şansă la intervenţia lui Nuno Claro la şutul lui Bilaşco (n.r. - din minutul 34). Mă bucur pentru Nuno. Până acum îl văzusem numai în meciuri amicale", a subliniat Andone, adăugând că CFR ar fi putut beneficia de un penalti la o intervenţie asupra lui Tony şi de o lovitură liberă la un fault asupra lui Didi, în minutul 88. Ioan Andone a menţionat că primul loc în clasament este tot mai greu de păstrat: "Locul întâi este greu de păstrat, tot mai greu în fiecare duminică, dar văd că reuşim deocamdată. Noi vrem să rămânem acolo cât mai mult, dar important e să ne prindă finalul pe primul loc". Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat că formaţia ardeleană are mari şanse să câştige titlul de campioană, pe care crede că l-ar merita. "CFR este o echipă bună, cu un antrenor bun, ce are şanse mari la titlu. După cum am văzut că sunt organizaţi şi după cât sunt de serioşi cred că merită titlul. CFR este o echipă bună de atac. Toţi jucătorii ofensivi sunt extraordinari. Pot face diferenţa oricare dintre ei. I-am studiat, dar dacă nu dă gol Fabbiani, dă fundaşul central. Când ai asemenea jucători poţi lua campionatul", a spus Dan Petrescu.

Partida Steaua Bucureşti - Gloria Bistriţa a fost amânată pentru data de 5 decembrie.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dominaţia ceferiştilor.
 Vizualizări articol: 610 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dominaţia ceferiştilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei